TIKTAK komt op zaterdag 26 november terug naar AIR Amsterdam

TIKTAK komt op zaterdag 26 november terug naar AIR Amsterdam met een avond vol top artiesten, confetti, ballonnen en meer! De laatste editie van TIKTAK was helemaal uitverkocht en met A-Trak als grote internationale headliner belooft het weer een heel groot feest te worden. Verwacht de typische TIKTAK hits in combinatie met electro, trap, moombahton, house en meer!

De Canadese DJ A-Trak hoort al meerdere decennia lang bij de meest toonaangevende DJs ter wereld. Samen met Armand van Helden vormt hij ook het duo Duck Sauce, waarmee hij in 2012 een monsterhit scoorde met het nummer 'Barbara Streisand'. A-Trak woont momenteel in Los Angeles en heeft zijn eigen muzieklabel genaamd Fool's Gold. De muziektijdschrift Rolling Stone benoemde hem tot ??n van de vijftig meest invloedrijke personen in de dance industrie. In 2004 was A-Trak de persoonlijke tour DJ van Kanye West en heeft sindsdien intensief met Yeezy samengewerkt.

Naast de Canadese DJ A-Trak komen ook eclectic hero BIGGI, Raynor Bruges, Offwhite en Washington ervoor zorgen dat jij helemaal uit je dak gaat! Deze resident DJs weten als geen ander de TIKTAK-vibe over te brengen. Deze editie van TIKTAK zal alweer de laatste in AIR Amsterdam zijn van 2016, maar gelukkig zijn we in 2017 weer terug met spectaculaire feesten vol entertainment. Daarnaast bereiden wij ons ook al voor op Oud & Nieuw, waar TIKTAK twee grote feesten organiseert in Amsterdam en Rotterdam.

Als voorproefje op TIKTAK New Years Eve, dat dit jaar terugkomt naar de Heineken Music Hall en Maassilo Rotterdam gaan wij dus eerst nog gezamenlijk de AIR volledig op stelten zetten!

Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketscript.

Line-up:
A-Trak BIGGIOffwhiteRaynor BrugesWashington
Share |