The Hardest bday party van Para Italia in de Vorstin

Zaterdag 5 november is het weer tijd voor The Hardest bday party van Para Italia in de Vorstin te Hilversum. Para Italia heeft wederom een groep vrienden opgetrommeld om de Vorstin volledig op ze kop te zetten. Met de #1 Hardcore Dj in de wereld Angerfist, 2 grondleggers van de Hardcore scene dj Buzz Fuzz en Bass D, de altijd gezellige Unity radio crew uut het Oosten (The Vinyl Junk, Bloodcage, Planet X en Mc Syco) en om de naam eer aan te doen van de organisatie heeft Uptempo events als afsluiter The Hardest battle van ander half uur The Demon dwarf vs Cryogenis vs Epic Noise vs Para Italia. Verder zullen er nog wat vrienden van Para Italia draaien die wel weten hoe ze een feestje moeten bouwen. De avond word gehost door Mc No Id.

Het eerste uur geven we 50 exclusieve mix cd's van Para Italia. Ook maak je kans op een gesigneerde t ?shirts. Zorg dus dat je er vanaf het begin af bij bent! Met het dikke geluid in de Vorstin en een vette stage verzorgd door Super sounds en Batcave Illusions wordt 't weer 1 grote gekke gezellige 'Hardest bday Angerfissa' !

De aankomende dagen zullen er op verschillende radio shows kaarten te winnen zijn oa: Hardcore radio & Lock & Load radio.

Hier onder de line up:
22:00 - 23:00 Addiction & Marlo (Millennium Hardcore)
23:00 - 00:30 Bass-D, Buzz Fuzz & The Mind Destroyer (Past, Present, Future)
00:30 - 01:30 Angerfist (Hardcore)
01:30 - 02:30 Unity Radio Crew (Hardcore)
02:30 ? 02:45 Para Italia ? New tracks
02.45 - 04:00 The Demon Dwarf, Cryogenic, Epic noise, Para Italia (The Hardest battle)

Koop nu hier de laatste kaarten:
Ticketscript Tickets zijn ?20,- Deurprijs ?25,- (mits het niet uitverkocht is)

Let op de Vorstin heeft een Streng Zero tolerance deurbeleid, legitimatie verplicht en roken is zoals iedereen weet verboden in de horeca gelegenheden. Vrij parkeren op het markt terrein schuin tegen over de Vorstin.
Share |