Kerstavond vier jij thuis bij Roog & Erick E

Een nieuw housefeest ziet het daglicht en meteen zullen jullie je daar Thuis voelen. Op kerstavond zaterdag 24 december start het nieuwe concept Thuis in hal4 aan de Maas te Rotterdam. Thuis is waar jij jezelf kunt zijn, waar je kunt genieten van een voortreffelijke feelgood vibe en waar ook de deejays deze avond thuiskomen om er een gedenkwaardige avond van te maken. De eerste editie is er gelijk een waar de vonken vanaf zullen spatten. Het is gelukt om de twee huisvaders van de house te strikken om de residents te worden van deze nieuwe avond en wat is er nu mooier om gelijk kerstavond bij de mannen Thuis te vieren. Roog en Erick E nodigen jou deze avond uit in hun huiskamer; Hal4 aan de Maas. Verwacht een avond vol gedenkwaardige mooie house momenten die ze graag met jullie delen. Roog en Erick E zorgen voor een echte thuiswedstrijd die start op het moment dat jullie thuis binnenkomen. House zonder bliepjes en piepjes maar met de nodige vocalen, geruchtmakende basslines en vele onge?venaarde momenten. thuiskomen is toch het meest fijne gevoel wat er bestaat? Roog en Erick zullen beide een solo set draaien en natuurlijk gaan ze Thuis ook back2back. Thuis gaat uit van een vier uur durende show van deze twee mannen en wie weet wel langer als jullie allemaal jullie waardering laten blijken door mee te gaan in het enige echte thuisgevoel. De heren zullen deze avond exclusief in Rotterdam te vinden zijn bij ons thuis. Aangevuld met Franco Rolini zal thuis meteen staan als een huis en is een nieuwe top avond in Rotterdam geboren. Dus waar vier jij kerstavond? Nou gewoon lekker Thuis bij ons op de loungebank(en), de dansvloer en natuurlijk zullen jullie een heugelijke avond tegemoet gaan. Komen jullie thuis?

Earlybird tickets voor 10 euro
Vanaf dinsdag 1 november om 19.00 uur kunnen jullie je al helemaal Thuis gaan voelen want op deze avond start de earlybird actie en zullen er 100 kaarten online te bestellen zijn voor 10 euro ex fee via Ticketscript Wanneer deze zijn uitverkocht start de normale ticketverkoop en betalen jullie 19,50 euro ex fee voor jullie thuis tickets.

De thuisbasis deze avond is hal4 aan de Maas gelegen tegenover het Excelsior stadion in de wijk de Esch te Rotterdam. Hal4 aan de Maas wordt deze avond omgetoverd tot een sfeervolle huiskamer waar jullie je direct Thuis zullen gaan voelen. Komen jullie met de auto? Geen probleem er is gratis parkeergelegenheid bij hal4 en op de parkeerplaats aan de Plantagelaan te Rotterdam. Daar vandaan zijn jullie binnen 2 minuten Thuis. Ook tramlijn 21 en 24 stoppen 5 minuten bij onze thuisbasis vandaan. Zo zie je maar, thuiskomen is geen enkel probleem.

De avond vangt aan om 22.00 uur en zal doorgaan tot 04.00 uur. Dus is er nog tijd genoeg om te slapen zodat jullie op tijd Thuis kunnen aanschuiven aan het kerstdiner En misschien denken jullie wel na afloop als jullie thuiskomen waarom stond mijn bed niet gewoon Thuis dan was ik nog even gebleven Tot zaterdag 24 december in hal4 aan de Maas, jouw Thuis!
Share |