Feestjes met een dresscode in november

In samenwerking met Dresscode.?nl gaat Partyflock maandelijks op zoek naar de leukste feestjes met een dresscode. Hier is november geen uitzondering op. Bereid je dus voor op een maand vol feesten met een dresscode!

Zaterdag 5 november - Crazyland Dark Circus of Pleasure
Het Dark Circos of Pleasure staat geheel in het thema van horror en Halloween. Trek daarom je gekste, en meest enge kleding uit de kast. Mannen mogen een pantalon en shirt aantrekken. Verkleed je daarom als clown, pierrot, freak of zombie. Vrouwen kunnen verkleed gaan als marionet, skelet, horror, Queen of hearts, etc. Elke outfit die binnen het thema 'horror' past is toegestaan. Belangrijk om te weten is dat spijkerbroeken, in welke vorm dan ook, niet worden toegestaan. Houdt hier rekening mee!

Maandag 7 november - Bella Monday
Ga stijlvol uit je dak op Bella Monday in Club Villa Thalia, in Rotterdam. Er wordt verwacht dat je er helemaal gelikt uitziet. Aan de deur wordt hier dan ook streng op gelet. De dresscode is Casual Chic. Sportschoenen en t-shirts zijn absoluut niet toegestaan. Houdt het classy! Erg makkelijk voor bezoekers die op hun werk netjes gekleed moeten, die kunnen gelijk door.

Zaterdag 12 november - Monkey Business Soundsystem
Ga zaterdag 12 november los in Lummen bij Monkey Business Soundsystem. Feest mee op muziek van Bman, Sensimo, Trop Mango en Tom Bones. De dresscode is camouflage. Trek je oude legerbroek dus weer uit de kast. Vergeet niet dat foute camouflage shirt op te zoeken wat je in de jaren '90 nog zo gaaf vond. Alles met camouflage komt van pas! Onder je camouflagekleding draag je uiteraard je opgepoetste legerkistjes.

Vrijdag 25 november - Leo's Red Carpet
Feest er vrijdag 25 november op los in Club Villa Thalia in Rotterdam. Het thema is, zoals de naam van het feest al doet vermoeden, Red Carpet. Trek daarom je mooiste outfit uit de kast om te shinen op de rode loper. Er zijn genoeg Paparazzi aanwezig. Zij zullen alle glitter & glamour op camera vastleggen. Durf jij in the spotlight te staan? Bekijk dan eens dresscodes voor gala's.

Zaterdag 26 november - A flight to Temptation
Wil jij feesten op een echt toffe locatie? Ga dan naar A Flight to Temptation, en feest erop los in Hangar Wings, op Rotterdam Airport! Op dit feest waan je jezelf tussen piloten en stewardessen. De eindbestemming? Tempation! Verkleed jezelf als piloot of stewardess. Ga je liever wat relaxter gekleed? Trek dan een tropische vakantie-outfit aan! Komt dat foute Hawaiishirt toch nog eens van pas! Sneakers zijn niet toegestaan op dit feest, pilotenbrillen des te meer. Voor de laatste keer dit jaar mag je je zonnebril erbij pakken, natuurlijk wel de originele Ray Ban Aviator.
Share |