Salsa Breeze, the best of Latin, Caribbean and Urban music in one party

Een uniek partyconcept in het zuiden van Nederland. Een stijlvolle beachclub, een multicultureel publiek en vier areas met de allerbeste Latin en Urban muziek smelten samen tot ??n superzwoele breeze. Kom en geniet mee op elke eerste zondag van de maand bij Salsa Breeze @ Beachclub Sunrise, Aquabest.

Salsa Breeze bestaat uit vier verschillende areas. In de Salsa Breeze Area spatten de vonken van de dansvloer dankzij onze resident- en guest DJ's. Zij verwennen jullie met vurige salsa, swingende merengue en sensuele bachata. Onze DJ's in de Urban Breeze Area brengen jullie de sexieste R&B, de lekkerste dancehall, de heetste latin house, de dopest eclectic beats en de meest opzwepende reggaeton! De sexy danseressen & hostessen van Latinize Entertainment zorgen zoals altijd voor zinderend entertainment op het allermooiste feestje van de maand. In de Kizomba Breeze Area brengen onze DJ's jullie de meest zwoele kizomba beats. De bachatalovers kunnen de hele avond genieten van de beste urban & classic bachatas in de Bachata Breeze Area.

Trek je stoutste schoenen aan, kijk met je meest uitdagende blik en flirt de avond door op Salsa Breeze!

Line-up
Salsa BreezeBetho HerbKamal Matanza Kizomba BreezeDos AnjosFreddyRalfTZouk Bachata BreezeCurtley JeandorJack Urban BreezeDon JamesLapendoMeditoSoulwvaMC: Mr Kal El
Share |