Internationale top line-up naar Suono Culture

Op 10 december gaat Suono Culture de grote zaal van de Effenaar wederom omdopen tot een techno-tempel met artiesten die je normaal alleen op de grootste podia aantreft. Met Ilario Alicante, Martin Buttrich en Iris Menza is het gelukt om een zeer gewaagde line-up samen te stellen voor de echte liefhebbers, don't miss!

Ilario Alicante (Cocoon)
Als prominent lid van de Cocoon familie deelt Ilario Alicante regelmatig de booth met papa Sven V?th. Ook op de feesten van Elrow is Ilario een artiest die de zaal veelvuldig tot een hoogtepunt brengt.

Martin Buttrich (Desolat)
Martin Buttrich heeft zijn zijn sporen ruimschoots verdient met dikke producties en optredens op diverse feesten. Op Ibiza is Martin Buttrich een graag geziene gast met optredens voor de allergrootste concepten waaronder het bekende Circoloco in DC 10 Ibiza.

Iris Menza
Deze opkomende artieste uit Belgi? is langzaam maar zeker zowel nationaal als internationaal haar naam aan het vestigen. Haar ijzersterke selecties slopen dansvloeren van Ibiza tot Berlijn, en is ze is haar naam als opkomend techno-topper zeker aan het waarmaken.

Tickets koop je hier
Early Bird: €15 (ex fee)
Regular: €17,50 (ex fee)
Share |