Don't Let Daddy Know' pakt groots uit tijdens vijfjarig bestaan

Het zeer populaire merk 'Don't Let Daddy Know' (DLDK) viert binnenkort zijn vijfjarige jubileum en laat dit niet ongemerkt voorbijgaan! Speciaal om dit te vieren kondigt de organisatie twee concerten in Amsterdam aan, op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2017 in Ziggo Dome. Normaliter is het event ??n keer in Amsterdam te beleven, wat meteen de kick-off is van de 'Don't Let Daddy Know World Tour'. Daarna strijkt het concept neer in verschillende grote steden over de hele wereld, waaronder Ibiza, Istanbul, Macau, Mumbai, Manchester, Edinburgh, Santiago, Hong Kong, Chesire, Mallorca, Chille en Antwerpen. De organisatie maakt binnenkort de artiesten bekend die tijdens het jubileum in Amsterdam komen optreden.

E&A Events directeur Alex Hes: "Het is fantastisch om te zien dat 'Don't Let Daddy Know' is uitgegroeid tot een wereldwijd merk. Al vijf jaar lang hebben we veel plezier om fans over de hele wereld een geweldige merkbeleving te geven. In Amsterdam ontvangen we bezoekers uit 36 verschillende landen, die speciaal voor ons concept naar Nederland komen. Dat is geweldig! Speciaal voor ons jubileum vieren we nu twee keer feest, zodat we nog meer fans blij kunnen maken."

De kaartverkoop start maandag 31 oktober, om 12.00 uur op:
dldk.?com

Don't Let Daddy Know (DLDK)
In een paar jaar tijd is het feest 'Don't Let Daddy Know', wat ooit begonnen is op Ibiza, uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende dance concepten in de internationale entertainmentindustrie. Het concept is inmiddels te vinden in meer dan vijftien verschillende landen, waaronder Chili, Japan en India. De combinatie van topartiesten met innovatieve speciale licht- en vuureffecten zorgt ervoor dat de bezoekers een ervaring voor het leven krijgen. Alle feestgangers nemen de vlag van hun land mee, om zo een kleurvol decor en een 'One Big Family' vibe te cre?ren. De minimale leeftijd van de evenementen is 18 jaar. Naast de evenementen, heeft het merk ook een muzieklabel #DLDKMUSIC, ondergebracht bij Armada Music, en een succesvolle merchandise-lijn. 'Don't Let Daddy Know' is een initiatief van E&A-Events.
Share |