Super sunday x-mas bash 2016 Line-up bekend

Super Sunday is back en zal dit jaar weer genadeloos uitpakken met een onvergetelijke X-mas Bash editie. De edities waren keer op keer uitverkocht en daarom is het niet de vraag of er dit jaar weer uitgepakt wordt uitgepakt met een dikke line-up, maar welke namen het dit jaar zullen zijn.

De Theater zaal zal zoals elk jaar weer in het teken staan van de unieke Super Sunday sound oftewel "house music all night long" met helden als Benny Rodrigues en Franky Rizardo!

Naast deze mannen zal de Theater zaal gesierd worden door een exclusieve back to back set van niemand minder dan Roog & Erick E.

Verder staan op het kerst menu Gregor Salto & Cleyton Barros (Percussie), Shermanology (live), Andy Foreman en gehost door Mc Roga.. En dat is nog maar het begin!

Super Sunday haalt werkelijk alles uit de kast door de tweede zaal, Ballroom, te laten hosten door H!PSTER. Je kan niets anders dan het beste van het beste verwachten. Allereerst staat Mr.Sexed up Dyna bovenaan de line-up. Maar dat was nog niet voldoende. De Queen van de Nederlandse Urban-scen? zal de Ballroom zaal extra op zijn kop zetten. We hebben het hier over Lady Bee! Om de line-up compleet te maken hebben we ook lady killers Freddy Moreira en Johnny 500 uitgenodigd.

Om de line-up af te toppen hebben we Biggi & Elton Jonathan, Gio Brown, George Felix en Exclu uitgenodigd.

Niet alleen de line-up zal de avond sieren. Super Sunday staat al vanaf dag ??n bekend als een event waarbij aankleding en visuals centraal staan. Dit met een line-up waar je mond van open valt, is precies dat wat de avond onvergetelijk maakt!

Het is dan ook geen wonder dat de Super Early Birds en Early Birds in een record tempo waren uitverkocht. Geen zorgen, er zijn nog reguliere tickets in de verkoop. Wees hier snel bij!

Voor de echte levensgenieters zijn er enkele VIP opties om de avond extra luxe te maken. Zowel in de Theater zaal als in de Ballroom zaal zijn de opties Silver, Gold en Platinum mogelijk. Voor meer informatie kan je appen met onze VIP lijn +31639580880

Benieuwd naar hoe het er op zo'n avond aan toe gaat? Check dan hier de after movie van vorig jaar.

Line-up
Theater
gehost door Super SundayAndy ForemanBenny RodriguesErick EerdhuizenFranky RizardoGregor SaltoROOGLive: ShermanologyPercussie: Cleyton Barros MC: RogaBallroom
gehost door HipsterBIGGIDynaEXCLUFreddy MoreiraGeorge FelixGio BrownJohnny 500Lady BeeMC: ChaosMC: Elton Jonathan
Share |