Soixante neuf 058 & club Red invites Broederliefde

Op groot verzoek inviteert Soixante Neuf de heren van Broederliefde om toch nog een keer naar Red te komen. De vorige editie van broederliefde in red was ver van tevoren dik uitverkocht, dus zorg dat je er gelijk bij bent, want als Soixante Neuf samen gaat met Broederliefde, weet je hoe laat het is! Dit gaat een uitverkochte editie worden die je niet wilt en mag missen!

Naast de heren van Broederliefde hebben we een paar top deejays voor jullie in het verschiet. Zo is Soixante Neuf resident Mitchell Supreme anwezig. Verder het snelst opkomende deejay team van het moment black attack en zijn de heren Impulz en Rodney Music in the house, om de avond in de juiste banen te leiden. De avond wordt gehost door Soixante Neuf own Lirical, so be there.

Line-up
Broederliefde
Mitchell Supreme // BLACK ATTACK
Impulz // RODNEY MUSIC?

Hosted by: Lirical

Download nu de Soixante Neuf APP voor jouw mobiele telefoon! Beschikbaar voor IOS, Android en Windows toestellen: http://Soixante-Neuf.nl/app/.

Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn/haar trekken kan komen. Uitstraling boven imago, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen naar een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies Only Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. Vvk kaarten zijn verkrijgbaar via de website Soixante-Neuf.?nl en de Soixante Neuf Facebook pagina. De hosting wordt gedaan door Samantha (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!
Share |