Joshua J wint DJ Clash 2016

Afgelopen zaterdag heeft de Bredase DJ Joshua J de Dancetour DJ Clash gewonnen. In de finale in de Melkweg nam hij het op tegen Tom and Jerick, DJ Akki en Dr. Valiente. Joshua verraste met zijn hiphop-dance stijl waarmee hij op jonge leeftijd al een onderscheidende stijl heeft ontwikkeld. De competitie met 300 DJ talenten uit Nederland is gestart in februari en eindigt jaarlijks tijdens het Amsterdam Dance Event.

Dancetour DJ Clash biedt naast een competitief ook een educatief traject. Dit maakt het platform voor DJ talent onderscheidend en populair. Zo hebben zaterdag 200 jonge DJ's de Masterclass 'Kickstart Your Career' in de Felix Meritis bijgewoond met Lucien Foort en DANNIC in het panel. En eerder deze maand heeft Vato Gonzalez een workshop gegeven. Ook waardevol is netwerk met professionals in de markt, maar ook met de andere talenten uit de DJ Clash.

De winnaar van de DJ Clash gaat met mooie prijzen naar huis. Zo wint hij de nieuwste Pioneer RM-07 coaxiale monitor speakers, een jaarabonnement op DJMAG inclusief interview, studiotijd met Lucien Foort ?n naar de SLAM studio en Bax Music shoptegoed. Ook wint Joshua J twee keer een optreden op Dancetour 2017.
Share |