Komende editie Glow in the Dark de allerlaatste

Men zegt altijd dat je moet stoppen op je hoogtepunt. Dit is de reden waarom er is besloten dat de aankomende Glow in the Dark 'Halloween Special' de allerlaatste editie wordt.

Het is spijtig maar aan alles komt een eind. Waar Glow in the Dark ooit is begonnen als een klein elektronisch clubevent, heeft het in vier jaar tijd uit kunnen groeien tot een begrip in Rotterdam en omstreken. Het succes en de toegankelijkheid van het event heeft zichzelf bewezen met drukbezochte feesten waaronder vier uitverkochte Maassilo edities. Door grote artiesten als Tchami, Oliver Heldens, Robin Schulz, Bakermat en MK uit te nodigen, maar ook door een podium te bieden aan upcoming artiesten, hoopt de organisatie een steentje bij te hebben gedragen aan de Rotterdamse dance scene.

De organisatie wilt de bezoekers graag bedanken voor het feit dat zij vier jaar lang van hen hebben kunnen genieten. Het besef is groot dat zij met de bezoeker dit evenement naar een hoger niveau hebben kunnen Ook hopen zij samen met hun op 28 oktober van de allerlaatste editie ook de beste te maken en dit met een knaller af te sluiten.

Voor elke organisatie is het gezond om te kijken naar nieuwe dingen om het publiek blij te maken met andere en innovatieve idee?n. Dus niet getreurd, waar het ene hoofdstuk eindigt begint het andere...

Line-up: Alle Farben - Bart B More - Benny Rodrigues - Buurman & Buurman - Chris Stussy - Cleavage - Deborah de Luca - Deiny Neves - Emiel Zwart - Juan Sanchez - Karim Soliman - Mr. Belt & Wezol - Noah Petersen - Nora En Pure - Pep & Rash - Project Paradox - Wouter S.
Share |