Spinnin' Records en Headliner Entertainment bundelen krachten en lanceren ID&T Music

Spinnin' Records, de grootste indie dance maatschappij ter wereld, en Headliner Entertainment, het artiestenplatform van ID&T, slaan de handen ineen. De partijen gaan samenwerken aan de ontwikkeling van nieuw talent. Door de ontstane combinatie van muziek en live evenementen krijgen nieuwe artiesten de ultieme kans zich te bewijzen tegenover de hele wereld.

De samenwerking komt al direct tot uiting met de lancering van ID&T Music, als label bij Spinnin' Records. Dat maakten de nieuwe partners vandaag bekend bij het Amsterdam Dance Event. Headliner Entertainment treedt onder andere op als boekingskantoor en is verantwoordelijk voor 'live development'. Hierbij wordt gefocust op de belangrijkste kwaliteiten van een artiest en direct een koppeling gemaakt met podia en evenementen die hier op aansluiten. Headliner Entertainment schakelt daarbij direct met het aan Spinnin' Records gelieerde managementkantoor MusicAllstars Management. Door samen te scouten naar talent, worden het wereldwijde netwerk en de expertise van beide partijen, direct gekoppeld.

Spinnin' Records heeft in de afgelopen jaren zijn positie bereikt door de ontdekking en wereldwijde doorbraak van artiesten als Afrojack, Martin Garrix en Oliver Heldens. Ook de labels van Ti?sto (Musical Freedom), Oliver Heldens (Heldeep) en Sander van Doorn (Doorn Records) zijn er gehuisvest.

Onder het ID&T concern vallen evenementen als Mysteryland, Electric Zoo (NYC), Sensation en Welcome to the Future als ook evenementen van organisatoren I-Motion (Nature One, Mayday en Ruhr In Love), AIR (Open Air Festival, Milkshake, Valhalla), Q-dance en Awakenings. Daarnaast werkt Headliner samen met artiestenkantoor en evenementen organisator Plus Talent Agency, voor de regio Zuid Amerika.
Share |