Het Conservatorium hotel biedt gasten en bezoekers

Vanaf aanstaande woensdag, 19 oktober, gaat het jaarlijkse Amsterdam Dance Event weer van start in Amsterdam. Om te ontsnappen aan de drukte van het festival biedt het Conservatorium hotel gasten in samenwerking met partners Sennheiser en Delight Yoga een rustgevend alternatief. Zo zijn alle 129 hotelkamers voorzien van speciale Sennheiser koptelefoons, is er een mogelijkheid om terug te trekken in de 'Relaxation Room' van het hotel (waar men kosteloos meditatiesessies kan ervaren via de Sennheiser headphone) en kunnen gasten en bezoekers een Yin Yoga sessie van Delight Yoga bijwonen op zondag 23 oktober.

Relaxation Room
Om te ontspannen tijdens het Amsterdam Dance Event, kunnen festivalbezoekers en hotelgasten de 'Relaxation Room' van het Conservatorium hotel bezoeken. In de ruimte kan men een online private meditatiesessie ervaren van House of Yoga via de iPad en een Sennheiser koptelefoon. De sessies zijn hier [mail]host@akasha.nl[/mail] kosteloos te reserveren vanaf 19 oktober tussen 12.00 - 19.00 uur en vinden plaats in de yogastudio van het Akasha Holistic Wellbeing Centre.

The Healing Ground
Op zondag 23 oktober organiseert het Conservatorium hotel in samenwerking met Delight Yoga 'Healing Ground', van 10.30 - 12.00 uur een Yin Yoga ervaring van 1,5 uur begeleid door een speciaal hiervoor ontwikkelde muziekmix van cello. Ervaar een moment van innerlijke rust tijdens de hectische ADE week. De beoefening van yoga bevordert een goede gezondheid, draagt bij aan een lange levensduur en zorgt voor positieve energie. Kosten voor de sessie bedragen ?30,- en kun je hier conservatoriumhotel.?com reserveren.

Sennheiser koptelefoons
Gedurende het Amsterdam Dance Event zijn alle 129 hotelkamers van het Conservatorium hotel uitgerust met een luxe Sennheiser HD 4.20s koptelefoon, waar gasten in de rust van hun eigen kamer kunnen in-tunen op het ADE kanaal. Hotelgasten kunnen naast het beluisteren van eigen muziek ook genieten van ADE live streams. In de topsuites kunnen gasten gebruik maken van de allernieuwste Sennheiser D 630VB koptelefoon.

Al sinds de opening in 2011 omarmt het Conservatorium hotel de (muziek)historie van het pand, waarin van 1983 tot 2008 het Conservatorium van Amsterdam was gevestigd. Dit jaar is het hotel met trots een offici?le venue op het Amsterdam Dance Event programma amsterdam-dance-event.?nl.
Share |