ADE sleep/over presenteert line-up

Nog maar een paar dagen voordat het Amsterdam Dance Event (ADE) losbarst in de hoofdstad! Deze 21e editie biedt het ADE haar bezoekers een nieuwe bijzondere beleving; de ADE Sleep/Over! Een unieke 'urban' pop-up camping op de postindustri?le NDSM-werf in Amsterdam Noord.

Dit festivaldorp aan de oevers van het IJ met spectaculair uitzicht over de stad, biedt niet alleen een bijzondere slaapplek voor haar bezoekers, maar ook een uitgebreid programma met muziek, lezingen en kunst. DGTL, Dockyard, rauw, Boiler Room, ADE University, FuckUp Night, Pip Den Haag, BAR Rotterdam vinden allemaal plaats op- of om de hoek van de ADE SLEEP/OVER. Voor de complete line-up check www.adesleepover.com.

ADE Sleep/Over is de nieuwste aanvulling op de rijke festivalbeleving van het ADE. De 'urban' pop-up camping bestaat uit ongeveer 100 comfortabele verwarmde slaapplaatsen in verschillende prijsklassen en combineert de creatieve saamhorigheid van het campingleven met de rauwe, stedelijke en nomadische uitstraling van de NDSM. Gasten van de camping hebben gratis toegang tot de Club SLEEP/OVER, hottubs, massages, een sauna, yoga sessies en een zweefmolen.

ADE sleep/over verwelkomt haar bezoekers van woensdag 19 tot en met zondag 23 oktober 2016.

­
Share |