Dutch DJs lanceert foto-expositie in de A'DAM Toren

Om het succes te vieren van het grootste en meest omvangrijke koffietafelboek waarin het vak als Nederlandse DJ/producer centraal staat en de industrie waarin zij werkzaam zijn, is er op 18 oktober een exclusieve lancering van de Dutch DJs foto-expositie. Op de A'DAM lookout, op de bovenste verdieping van de onlangs geopende A'DAM Toren, zal de expositie 18 tot 23 oktobert zien zijn. Een groot aantal DJ/Producers die zijn gefotografeerd door Anthony Donner zijn op groot formaat te bewonderen. De expositie word door Sander Groet, een van de eigenaren van de A'DAM Toren geopend.

De hoofdrolspelers in dit boek zijn de 200 ge?nterviewde Nederlandse DJ/Producers uit meer dan 40 dance-stromingen en uit vier verschillende generaties. DJ/producers zoals Tiesto, Armin van Buuren, Nicky Romero, Fedde le Grand, Chuckie, Ferry Corsten, Laidback Luke, Oliver Heldens, Don Diablo en Sander van Doorn schitteren op papier naast nog 190 andere DJ/producers. Het Dutch DJs boek belicht de underground tot de upperground en alles wat daartussen valt. Om het plaatje compleet te maken worden er ook 100 professionals uit de dance-industrie belicht. Het Dutch DJs boek staat vol met spraakmakende foto's en diepte-interviews die zijn gerealiseerd in de studio of bij de DJ/producer thuis. Dit zwaargewicht van 3,1 kg en 452-pagina's geeft een exclusieve kijk in de dance-industrie.

Anthony Donner, voormalig hoofdredacteur van DJ Mag NL, is de creatieve spil achter Dutch DJs: bedenker, fotograaf, interviewer en samensteller. Door met 300 verschillende personen in gesprek te gaan, heeft hij geprobeerd de DJ- en danceindustrie te ontrafelen. Daarnaast heeft Anthony de DJ/Producers op een unieke en ludieke manier weten vast te leggen, zoals je ze werkelijk nog nooit hebt gezien!

De prijs van dit exclusieve koffietafelboek is 59,95 euro. Dutch DJs doneert per verkocht boek 1 euro aan de stichting dance4life.

Om een indruk te krijgen van dit exclusieve boek kun je een kijkje nemen op de Dutch DJs website: dutchdjs.?nl
Share |