Sugarfactory licht hoogtepunten ADE programma uit

Sugarfactory staat komende week vol met spraakmakende programma's tijdens het Amsterdam Dance Event. Pablo Nouvelle, Suuns, Blanck Mass, Carl Craig & Friends, Louie Vega, Jazzy Jeff, Cassy, Ellen Allien, Kenny Dope en meer spelen van woensdag 19 oktober tot en met zondag 23 oktober in Sugarfactory. De voorverkoop voor de programma's is begonnen via www.sugarfactory.nl

Divers avondprogramma
Ook dit jaar biedt Sugarfactory een podium aan veelbesproken nationale en internationale live acts. De week begint met de Zwitserse producer Pablo Nouvelle (Armada) op woensdag 19 oktober en voorprogramma's OIJ en Superpoze. Donderdag staat in het teken van showcasefestival ADE Live, in samenwerking met Paradiso en Melkweg. In Sugarfactory treden ZES, Blanck Mass en SUUNS op. Tenslotte wordt vrijdag 21 oktober een feestelijke avond met shows van blazersformatie Gallowstreet, Kypski (live) en Afrikaboomnada. Dit optreden is inmiddels uitverkocht.

Headliners in de nacht
Na middernacht blijven de grote namen komen. Techno Tuesday begint dinsdag 18 oktober al met de onoffici?le opening. De offici?le openingsnacht staat als een huis met Groove Odyssey: Louie Vega, Bobby & Steve, Mike Risk en vele anderen. Op donderdag 20 oktober presenteren Groove & Project Sugar "We Are Not Alone" met niemand minder dan Cassy, Ellen Allien, Johanna Schneider en Magda. Vrijdagnacht zal de boeken in gaan: MN2S brengt DJ Jazzy Jeff en Kenny Dope naar Sugarfactory. Nog meer headliners voor het weekend volgen, met pionier Carl Craig & friends op zaterdagnacht tijdens Detroit Love, en STUFF. en Swindle tijdens Wicked Jazz Sounds op zondagnacht 23 oktober.

Afterparty programma
Dit jaar presenteert Sugarfactory vier afterparty's met een verrassende en uiteenlopende line-up. De deuren zijn geopend van 06:15 tot 13:00, met o.a. de Nightshift Afterparty, de afterparty van Labyrinth op vrijdag en zaterdag, en de Project Sugar Afterparty.

De voorverkoop van alle programma's is inmiddels van start gegaan. Kijk voor alle informatie en het complete programma op sugarfactory.?nl. De kaartverkoop van ADE Live (donderdag 20 oktober met Suuns, Blanck Mass en Zes) loopt via de website van Melkweg
Share |