The Grapevyne Nineties R&B and HipHo

Zaterdag 19 november '16 wordt de verjaardag gevierd van de gezelligste 90's RNB & HipHop party van Rotterdam, The Grapevyne! Op het 3-jarig bestaan, het wordt zeker weer een dik feestje van zoals er van ons verwacht mag worden.
The Grapevyne brengt je een onvervalste old-school-ninetiesparty met de beste r&b- en hiphophits. Denk aan TLC, R.Kelly en Montell Jordan, de hiphopbeats van Naughty By Nature en de New Jack sound van Teddy Riley.
De line-up, bestaande uit DJ Mixturess, Shug La Sheedah, SoundProviders, Seippeloppo en MC JMN, trakteren je op de beste classics.

The Grapevyne bestaat drie jaar! Dit wordt gevierd met de gezelligste old school 90's party met de beste r&b- en hiphophits. Denk aan TLC en Montell Jordan, de hiphopbeats van Naughty By Nature en de New Jack-sound van Teddy Riley. Lekker swingen op die hits van toen, doe je bij ons in BIRD. We pakken dit keer flink uit in verband met onze verjaardag dus zorg dat deze editie genoteerd staat in de agenda. Ben je nog nooit geweest en hou je van die feel good vibe, hou je van allerlei soorten muziekliefhebbers om je heen, en hou je van lekker los gaan op de dansvloer dan is 'The Grapevyne' waar je moet zijn!

SeippolgeeShug la SheedahSoundprovidersMC: JNM
Share |