Op 14 oktober zal PleasureSeeker doorgaan in de Ampere club te Antwerpen

PleasureSeeker is een nieuw partyconcept die zich in essentie focust op rauwere, donkerdere elektronische muziek in de genres techno, house en al zijn subgenres.

Wij hosten voor de eerste editie van PleasureSeeker daarvoor de 2 oprichters van RAAR: Louisahhh!!! en Maelstrom. Daarnaast nodigen wij nog 2 Belgische artiesten uit: Mike Tohr van Atmosphere Records en Narco van Club Unit als supporting acts.

Er zijn vele nieuwe labels opgedoken de laatste jaren maar het is veilig om te zeggen dat RAAR ??n van die labels is dat stevig aan de weg naar boven is aan het werken in de deejaylijsten. Maar met Louisahhh en Maelstrom aan het roer, weet je alvast dat de output een zekere kwaliteitsgarantie zal inhouden.

Ze hebben reeds 3 EP's uitgebracht die gespeeld en geremixt worden door o.a. the baron of techno "Dave Clarke". En net op 14 Oktober gaat hun wereldwijde release van hun nieuwste EP 'Listen/Hurry'in.

Beide zijn ongelooflijk getalenteerde dj's wanneer het gaat om techno en electro tendensen.

Indien je graag deze 2 techno grootheden in wording zou willen bezig zien, feestend onder de treinsporen van het Centraal Station van Antwerpen, nodigen wij je alvast uit op PleasureSeeker te Ampere op 14
Oktober.
Share |