Toffler presents Erick Morillo (Subliminal, USA)

Zaterdag 15 oktober reist de Amerikaanse DJ en producer Erick Morillo af naar Rotterdam om voor het eerst in de geschiedenis zijn kunsten te komen vertonen in de tunnel! Met een langlopende carri?re achter de rug en klassiekers die o.a. werden uitgebracht op Strictly Rhythm en zijn eigen Subliminal Records keert hij terug naar zijn roots in Toffler.

Erick Morillo groeide op in Colombia en in New Yersey en stond al vanaf zijn 11e levensjaar achter de draaitafels. Hij maakte bekendheid in de house scene op 21-jarige leeftijd met zijn wereldwijde hit "I Like To Move It" voor de act Real 2 Real waarna nog vele hits volgeden op o.a. Strictly Rhythm en Subliminal Records. Inmiddels is hij een van de meest gewilde artiesten ter wereld. Morillo boekte naast zijn hits als 'Stronger' en 'Live your life' ook grote successen met zijn wekelijkse 'Sessions' feesten in New York en zijn Subliminal Sessions feesten in Pacha Ibiza.

Soundcloud: Erick Morillo ? Radio 1 Essential Mix Master SeriesIn 1997 maakte Morillo zijn droom waar en richtte een eigen platenlabel op genaamd 'Subliminal Records'. Hier bracht hij zelf veel releases uit en ook tracks van artiesten als Bob Sinclar, Harry Choo Choo Romero, Saeed Younan, Joey Negro, Pete Heller, Kid Creme, Sandy Rivera en Paul Woolford werden in de loop der jaren uitgebracht op dit wereldwijd bekende label. In 2004 lanceerde Erick Morillo zijn eerste album "My World" op het label. Na een korte break uit de muziek scene keerde Morillo in 2014 terug in Ibiza. Inmiddels is hij weer volop aan het draaien en produceren en werd o.a. deze samenwerking met Eli & Fur uitgebracht in 2016 waarmee Morillo duidelijk aangeeft welke richting hij op wil.

YouTube: Erick Morillo feat. Eli & Fur ? Thunder & LightningZaterdag 15 oktober zal Erick Morillo een onvergetelijke set gaan neerzetten in Toffler met een 3-uur durende set en hij zal die avond worden ondersteund door de Rotterdamse house liefhebbers en artiesten Chrix Rox & Jasper Clash en Brothers in the Booth.
Share |