Matthias Tanzmann viert album release in één van de mooiste ADE locaties

Op donderdag 20 oktober viert internationale grootheid Matthias Tanzmann de release van zijn 'Momentum Album' in Wolf Atelier aan het Oosterdoksplein naast Centraal Station. Hij nodigt Luna City Express en Ici Sans Merci uit om er een avond van te maken om niet snel te vergeten. De Early Bird tickets waren binnen een mum van tijd uitverkocht en de laatste tickets zijn nu te verkrijgen voor slechts ?12,-.

Wolf Atelier
Naast alle massale feesten zijn er tijdens het Amsterdam Dance Event ook een aantal intieme locaties zoals Wolf Atelier geopend in de nacht. Het restaurant staat bekend als ??n van de beste restaurants van Amsterdam en Chef Michael Wolf is een groot House/Techno fan: "Het is echt uniek dat we een offici?le ADE locatie zijn en dat we zo'n line up hebben in ons restaurant. Van Slam tot 2000andOne tot Michel de Hey en Karotte. Ik denk dat de donderdag heel erg speciaal gaat worden met Matthias Tanzmann over de vloer. Dat is ook wel te merken aan het aantal reserveringen dat ik voor die dag binnen heb gekregen; we zitten al bijna vol!"

Speciaal voor het Amsterdam Dance Event heeft de chef een prachtig menu samengesteld dat te verkrijgen is in combinatie met entree voor de verschillende feesten. Dit menu is te reserveren via wolfatelier.?nl.

Momentum Album Release tour
Muzieklabel Moon Harbour heeft vorige week het langverwachte full length album van labelbaas Matthias Tanzmann uitgebracht. 'Momentum' bewijst eens te meer dat de invloed van Matthias op de scene nog steeds groeiende is en dat het eind nog lang niet in zicht is. Matthias viert de release van het album met een enorme tour over de hele wereld. Waaronder dus de nacht bij Wolf Atelier tijdens het Amsterdam Dance Event op 20 oktober.

Beperkt aantal tickets
Wie wel eens bij Wolf Atelier geweest is, weet dat dit een avond gaat worden voor de 'lucky few'. Met een beperkte capaciteit is het dan ook niet gek dat een groot deel van de kaarten al verkocht is. Ben je op zoek naar een avond die niet puur om de massa en raven draait, maar ook om een prachtige locatie, een line up die je niet snel meer gaat vinden in zo'n intieme setting, goed eten en de lekkerste drankjes en cocktails; dan ben je hier zeker aan het goede adres!

Tickets zijn te verkrijgen voor ?12,- viaTicketscript
Share |