Lost Frequencies blaast 23 jaar oude hitsingle nieuw leven in

Slechts een week na het lanceren van de pre-order voor debuutalbum 'Less Is More' heeft Lost Frequencies vandaag de tweede nieuwe single van het album uitgebracht op Armada Music. Met 'What Is Love 2016' blaast Lost Frequencies nieuw leven in de 23 jaar oude hitsingle van Haddaway en zorgt er ongetwijfeld voor dat zijn fans n?g meer uitkijken naar de release van 'Less Is More' over twee weken. Naast de single zelf verschijnt vandaag ook de offici?le music video van 'What Is Love 2016'.

Bekijk de offici?le music video: Lost Frequencies ? What Is Love 2016


Lost Frequencies, ook wel bekend als Felix de Laet, was nog niet eens geboren toen 'What Is Love' in 1993 wereldwijd de charts veroverde, maar is zonder twijfel ??n van de hotste acts van het moment. Het Belgische supertalent scoorde twee jaar geleden een wereldwijde hit met 'Are You With Me' en staat sindsdien te boek als een ware hitmachine. Met debuutsingle 'Are You With Me', opvolger 'Reality' en nieuwe single 'Beautiful Life' behaalde Lost Frequencies in totaal goud, platina en meervoudig platina in tientallen landen, voerde hij een aantal van 's werelds meest prestigieuze hitlijsten aan (waaronder de UK Singles Charts) en verzamelde hij meer dan een half miljard streams op Spotify.

Op zijn debuut album 'Less Is More' staan niet alleen deze welbekende platen, maar ook een hoop nieuwe producties. De herkenbare en geliefde sound van het Belgische supertalent staat in elk van de zestien platen op een eigen wijze centraal, waardoor elke track minstens net zo magisch en verslavend is als zijn vorige - en inmiddels wereldberoemde - tracks. 'Less Is More' wordt op 21 oktober a.s. uitgebracht op Armada Music
Share |