Uitreiking nr. 1 dj van de wereld wordt groter dan ooit

De DJ Mag Top100 DJs Poll krijgt voor het eerst in de geschiedenis een eigen avond tijdens AMF, het grootste festival van het Amsterdam Dance Event (ADE). Op woensdag 19 oktober wordt in de Heineken Music Hall in Amsterdam de nummer 1 DJ van de wereld bekend gemaakt.

Naast de uitreiking van de awards worden er optredens gegeven door The Highest Live Act, The Highest Ranked Female DJ, The Highest House DJ, The Highest Climber en The Highest Hard DJ. Via de offici?le website van AMF zijn er een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar voor dit spectaculaire event.

Afgelopen maanden hebben fans wereldwijd hun stem uit kunnen brengen op de nummer 1 DJ van de wereld. Er zijn meer dan 1 miljoen stemmen uitgebracht. Het is dit jaar voor het eerst mogelijk om als bezoeker aanwezig te zijn bij de belangrijkste uitreiking binnen de internationale DJ scene. Vorig jaar won het Belgische DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike de befaamde prijs voor de nummer 1 DJ van de wereld.

AMF
Voor zowel de industrie, de fans als voor de artiesten is AMF een absoluut hoogtepunt van het Amsterdam Dance Event (ADE). Dit jaar breidt het grootste event van ADE zich uit tot een 5-daags festival verdeeld over 3 locaties met spectaculaire en unieke optredens van de allergrootste DJ's van de hele wereld. T-Mobile is presenting partner van AMF.

Kaarten voor de DJ Mag Top100 DJs Poll zijn verkrijgbaar via http://bit.ly/2cXpfzb. Voor meer informatie: amf-festival.?com.
Share |