Uniek livestream-event omvat drie dagen, meer dan 15 dj's en onaangekondigde livesets van meerdere special guests

Twee weken voor de start van Armada Musics meest kolossale livestream-event ooit heeft de Amsterdamse platenmaatschappij het tweede deel van de line-up onthuld. Op vrijdag 21 oktober leveren niemand minder dan Chicane, John Dahlb?ck, Alexander Popov, MaRLo en Jorn van Deynhoven een waar spektakel af op de tweede dag van 'Armada Invites: ADE Special'.

De ADE Special van 'Armada Invites' is de ultieme opvolger van de vorige acht edities van het livestream-event, die geheadlined werden door artiesten als Erick Morillo, Armin van Buuren, Gareth Emery, Cedric Gervais, Julian Jordan en meer. De ADE Special van 'Armada Invites' omvat in totaal drie dagen vol elektronische dansmuziek, maar liefst vijftien bekende dj's en bijna twintig uur aan compleet losgaan in Armada Musics eigen club. 'Armada Invites: ADE Special' wordt volledig live uitgezonden op Armada Musics Facebook-pagina facebook.?com en een speciale landingspagina op de Armada Music-website: armadamusic.?com.

Op vrijdag 21 oktober knalt 'Armada Invites: ADE Special' het dak eraf van 16.00 tot 22.00. De line-up voor zaterdag 22 oktober wordt binnen enkele dagen ook bekendgemaakt.

'Armada Invites: ADE Special'
Donderdag 20 oktober
Mystery GuestPretty Pink Sultan + Shepard Swanky Tunes S?bastien
Vrijdag 21 oktober
Alexander Popov Chicane John Dahlb?ck Jorn van DeynhovenMaRLo
Zaterdag 22 oktober

Waar:
The Club!, Armada Music HQ

Aanmelden:
Klik hier om je aan te melden.
Klik hier om je aan te melden.
Share |