Olivier Weiter presenteert nieuwe 'Weiter' in Paradiso

Vier jaar geleden liet Olivier Weiter een onuitwisbare indruk achter in Paradiso, op zaterdag 26 november keert hij terug naar de Amsterdamse poptempel met zijn succesproject Weiter.

Onder de noemer Weiter Paradiso- One Night A Year komt Olivier Weiter ditmaal met een retrofuture-avantgardistische nachtshow die de magische beginjaren van Paradiso in de 60's als 'cosmisch ontspanningscentrum' laat herleven en waarin hij zelf 4 uur achter de draaitafels plaatsneemt.

De kaartverkoop start aanstaande donderdag 15 september om 12.00 uur. Kaarten zijn EUR 15,- ex. fee en zijn verkrijgbaar via olivierweiter.?com.

Na een druk en geslaagd festivalseizoen met hostings op onder andere Amsterdam Open Air en Smeerboel, en gigs op Mysteryland en Welcome to the Future, zijn alle pijlen van Olivier Weiter weer gericht op de clubshows. Het kloppend hart daarvan wordt gevormd door Weiter. Het is inmiddels alweer de derde keer dat de Amsterdamse DJ de gehele Paradiso als zijn territorium mag beschouwen.

De nieuwe Weiter-show is muzikaal melodieus, opzwepend en energiek en staat voor vrijheid en creativiteit. Weiter 2016 brengt verleden, heden en toekomst samen in een tijdsrelevant kader en vervreemdt en verrast met typische Weiter-tableaux vivants en -showelementen.
Speciaal voor deze avond worden tevens Formel (warm-up hoofdzaal), Marc Holstege, MOHN en Steve Banning, de grootste talenten van het Weiter-platenlabel, opgetrommeld om het muzikale visitekaartje van het label in de basement van Paradiso af te geven.

Weiter - Paradiso is feesten alsof je leven ervan af hangt, een diepzeeduik in de nacht en alles onder de bezwerende leiding van Olivier Weiter en zijn muziek. In een Paradiso die met al haar pracht en praal in vuur en vlam wordt gezet.

The Time is Now

Weiter Paradiso - One Night A Year
Zaterdag 26 november
Tijd: 23:00 - 05:00 uur
Paradiso ? Amsterdam ? Weteringschans 6-8
Share |