Toffler presents Monoloc

Vrijdag 14 oktober komt de uit Frankfurt afkomstig techno fanaticus Monoloc voor het eerst naar Toffler! Met muziek die werd uitgebracht op Innervisions, Life & Death, Hotflush, SOMA, CLR en zijn eigen label Smallroom Music heeft hij zijn plek binnen de scene inmiddels ruimschoots verworven.

Op slechts 16-jarige leeftijd kwam Monoloc voor het eerst in aanraking met de Electronic Music Scene. Hierna volgde al snel zijn eerste boekingen voor clubs in Frankfurt. In een mum van tijd kocht Monoloc zijn eerste synthesizer en begon hij aan zijn eerste producties. Hij besloot zijn oude kelder in te ruilen voor een professionele studio in Frankfurt waar hij in contact kwam met Chris Liebing en Brian Sanhaji. Tegenwoordig hebben de drie nog steeds een belangrijke relatie. In 2012 realeaste Monoloc zijn langverwachte album "Drift" op het welbekende CLR label met nummers als 'Mind', 'Things' en 'When I Get Older'.

YouTube: Monoloc & Daniel Wilde ? When I Get Older


Naast zijn samenwerkingen is Monoloc sinds 2008 eigenaar van het label Smallroom Music. Hierop releast hij unieke producties van zowel zichzelf als andere veelbelovende artiesten. Monoloc is een veelzijdige artiest die zijn inspiratie haalt uit verschillende genres, maar toch klopt zijn hart het hardst voor techno. Met deze Kiesgrube 2015 kun je alvast zijn verfijnde muziekkeus aanschouwen.

Soundcloud: Monoloc ? Kiesgrube 2015 Podcast


Vrijdag 14 oktober zal Monoloc een 3-uur durende set gaan neerzetten in Toffler en daar zal hij bij worden ondersteund door Rotterdamse talenvolle artiesten Beswerda en Occult!
Share |