Official Justin Bieber afterparty

Zaterdag 8 oktober vindt het dik uitverkochte concert van Justin Bieber plaats en na een show hoort natuurlijk een afterparty. In The Dome te Arnhem vindt zaterdag 8 oktober vanaf 23:00 de offici?le Justin Bieber afterparty plaats, met niemand minder dan de dj van Justin Bieber: dj Tay James achter de draaitafels. En als je erbij bent en omhoog naar de vip kijkt.

Na uitverkochte edities met o.a. Chris Brown en Omarion brengt dj Irwan zijn concept 'one' nu naar Arnhem. De afgelopen maanden heeft Irwan voor heel wat supersterren gedraaid waaronder Rihanna, Big Sean, Rick Ross en Jeremih ?n was hij de europese club tour dj voor c breezy. Hij is niet voor niets (??n van) de beste eclectische deejay(s) van de wereld. Maar nu is het tijd om Justin Bieder en crew te vermaken met zijn unieke draaistijl!

Naast de all stars dj Tay James & djIrwan, hebben we alleen maar muzikale toppers om je door de avond heen te leiden. Met trots presenteren wij de sterren voor deze avond:

IrwanRodney MusicRufus RileyTay James The DopestMC: Lirical
Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies Only Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. Vvk kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketscript en de Soixante Neuf facebookpagina. De hosting wordt gedaan door Nikki (zorg dat je er dus meer dan op uitziet). Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!
Share |