Infinity The Burning City

9 December vind Infinity ?The Burning City plaats in Twente. Een nieuw raw hardstyle festival. Met een denderende line-up en de grootst mogelijke feesttent komt de raw hardstyle liehebber hier zeker aan zijn trekken. Het thema van deze editie is The Burning City, wat er verder met de stage en het thema gaat gebeuren wordt nog even geheimen gehouden. Maar je kunt jezelf vast al wel het een en ander inbeelden hoe deze avond eruit gaat zien.

Er wordt vroeg gestart met ons feest, zodat je ook nog wat aan de dag erna hebt. Pas om 17:00 uur vrij van je werk of school/stage? Geen probleem. Houd onze facebookpagina in de gaten voor onze speciale ''lekkere'' acties.

Op de line up staan: Adaro, Ran-D, Radical Redemption, Act Of Rage, Gearbox Showcase met Luminite, Malice, Rooler en MC Focus, D-Sturb, X-Pander, Hardcraft, D-Fence en de regionale talenten The Serial Killers & Hyper Activez.

Dus ben jij een hardstyle liefhebber en dol op de hardere en rauwe sounds? In voor een feest met een super dikke lichtshow, mega hard geluid. Een kei dikke line up en in voor een avond vol verassingen? Koop dan nu je tickets en voor maar 17,50 ben jij erbij!

Ook is er nog een hele dikke verrassing voor jullie, wat dit is blijft nog eventjes geheim. Maar het gaat mega hard worden, op de dikste locatie van Nederland.

Liever een combiticket boeken met Party-Vervoer? Check dan nu Party-vervoer.nl en boek je eigen busreis of busplaats. Tickets: azeloarena.?nl
Share |