Bestofbothworlds x ADE

Op zaterdag 22 oktober neemt Bestofbothworlds X ADE (Michael Mendoza b2b Stefan Vilijn) Amsterdam Dance Event over in Holland Casino, Lido Amsterdam. Na Black Tie Rotterdam, Cabana Beach Curacao en Latin Village Festival is het nu tijd voor Amsterdam. En wat past er qua timing dan beter bij dan tijdens Amsterdam Dance Event!

De nieuwste House formatie van 2016 in Nederland zal voor de eerste keer Amsterdam trakteren op een eigen avond. Wat ooit begon als een spontane back 2 back sessie waarbij Mike Mendo brutaal de dj booth in klom om Stefan Vilijn wat nieuwe platen te laten horen is nu uitgegroeid tot een waar spektakel.

De in Rotterdam geboren DJ Stefan Vilijn heeft in zijn eigen stad bewezen een House legend te zijn en heeft een grote fanbase opgebouwd met zijn eigen 'Stefan Vilijn & Friends' avonden. Deze avonden staan in de wijde omtrek bekend als gegarandeerd sold out. Michael Mendoza, voorheen bekend als Michael Mendoza, heeft met zijn eigen carriere een nieuwe muzikale wending gemaakt. House music is waar het nu allemaal om draait. De rasechte Amsterdammer vertegenwoordigd zijn thuisbasis tijdens ADE.

Echter, zodra de heren bij elkaar in de DJ Booth staan en het muzikale tegen elkaar opnemen zorgt het voor de nieuwe sensatie in de house scene. Stil staan is geen optie meer!

Line-up (niet compleet)
Line-up is nog niet compleet.Michael MendozaStefan Vilijn
Tickets
Er is maar een beperkt aantal tickets beschikbaar tijdens de speciale ADE editie van Bestofbothworlds X ADE (Michael Mendoza b2b Stefan Vilijn). Regular tickets zijn beschikbaar voor ?15,- (ex fee) via: ow.?ly
Share |