Wessel van Diepen terug met talkshow Speakers @ ADE

De succesvolle talkshow 'Speakers @ ADE' keert terug bij KPN Presenteert. In dit interactieve programma interviewt Wessel van Diepen samen met het publiek de grootste Nederlandse dj's over hun inspirerende levens. Dit jaar zijn onder andere Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano en W&W te gast. De afleveringen van 'Speakers @ ADE' worden van 23 tot en met 28 oktober elke dag om 20.30 uur uitgezonden op kanaal 18 van KPN Presenteert en zijn daarna ook on demand beschikbaar. Elke aflevering is tijdelijk voor iedereen te zien op de website kpn.?com van KPN Presenteert.

'Speakers @ ADE' was vorig jaar een groot succes. In een intieme talkshow setting kreeg het publiek de kans om dj's vragen te stellen en stelde Wessel van Diepen net die ene vraag, die nog nooit eerder was gesteld. Dit leverde bijzondere beelden en fragmenten op. Afgelopen jaar waren onder andere Armin van Buuren, Nicky Romero en Laidback Luck te zien:


Dit jaar worden er 6 afleveringen opgenomen. In elke aflevering staat 1 dj centraal, waarin Wessel van Diepen de dj stevig aan de tand voelt. Hij stelt niet alleen maar vragen over hun muziek, maar gaat een stapje verder. Hoe is het om te leven als een dj? Hoe gaan ze om met social media? Wat zijn de talenten van dit moment? Ook krijgen de dj's een aantal pittige dilemma's voorgelegd. Samen met de vragen vanuit het publiek zorgt dit voor een uniek kijkje in de levens van deze grote dj's.

Iedereen kan de opnames van 'Speakers @ ADE' bijwonen door zich aan te melden via info@mistersam.nl. De opnames vinden plaats tijdens Amsterdam Dance Event op donderdag 20, vrijdag 21 oktober en zaterdag 22 oktober in de Desmet Studio's in Amsterdam en zijn onderdeel van het offici?le ADE Playground programma. Hiernaast zijn er voor alle opnames een aantal plaatsen gereserveerd voor ADE passe-partout en ADE-card houders.

KPN Presenteert
Speciaal voor klanten brengt KPN onder de vlag van KPN Presenteertkpn.?com gratis nieuwe Nederlandse kwaliteitsseries en programma's van eigen bodem rondom muziek en sport. De programma's zijn door alle klanten te bekijken waar en wanneer ze maar willen. Ook voor klanten met alleen mobiel of breedband. Op kanaal 18 en on demand via Interactieve TV en op mobiel, tablet of laptop via itvonline.?nl, de iTV Online app en de app Play van KPN.
Share |