Armin van Buuren verzamelt hoogtepunten van 15 jaar A State Of Trance in unieke compilatie

Armin van Buuren heeft vandaag een gloednieuwe A State Of Trance-compilatie uitgebracht. 'A State Of Trance - 15 Years' is een verzameling van vijftien jaar hoogtepunten uit Armin van Buurens A State Of Trance-radioshow en zit boordevol Trance classics.

Beluister 'A State Of Trance - 15 Years' ASOT.?lnk.?to/15YearsPR

'A State Of Trance - 15 Years' bevat in totaal maar liefst 45 tracks, waaronder welbekende classics zoals Dash Berlin - 'Till The Sky Falls Down', Ti?sto - 'Lethal Industry' en Gareth Emery feat. Christina Novelli - 'Concrete Angel'. Op de compilatie staan de beste tracks van elk jaar, gebaseerd op de uitslagen van de jaarlijkse Tune of the Year-verkiezing, samengesteld door fans.

A State Of Trance is ??n van de meest populaire radioshows ter wereld. Wat begon als een kleine radioshow in Nederland bereikt nu iedere week meer dan 37 miljoen luisteraars, verdeeld over meer dan 120 radiostations in meer dan tachtig verschillende landen.

A State Of Trance is daarnaast negenvoudig winnaar van de 'Best Mix Radio Show'-award tijdens de International Dance Music Awards (IDMA) in Miami en bereikt ook nog ieder jaar een miljoenenpubliek met een veelvoud aan compilaties en A State Of Trance als grootste Trance-event ter wereld.

De volgende editie van A State Of Trance staat gepland voor 18 februari 2017 in de Jaarsbeurs te Utrecht en het eerste deel van de line-up is gisteravond bekendgemaakt. Naast Armin van Buuren, die het publiek zal verwennen met een exclusieve vinylset, maken ook Berg, Bryan Kearney en Denis Kenzo definitief deel uit van de line-up. Tickets voor A State Of Trance Utrecht 2017 zijn bij Paylogic verkrijgbaar.
Share |