Definition Hardcore

De titel verklapt eigenlijk al wat er aankomende editie gaat gebeuren. 'Brutal Hardcore by Glamorous Women' oftewel; de vrouwelijke Hardcore DJ's hebben het dit keer volledig voor het zeggen! Natuurlijk zorgt High Energy Events traditiegetrouw voor een uitdagende, maar vooral k?iharde line-up. Zo kan je helemaal uit plaat gaan bij bijv. AniMe, die afgelopen jaar nog op de Mainstage van Hardshock Festival stond te beuken en hebben we de upcoming Queen of Hardcore 'Amada' weten te strikken. Ook Icha, met haar heerlijke producties op Neophyte Records, is aanwezig om de boel eens flink op te schudden. Check hieronder de complete line-up van Definition Hardcore!

Line-up:
AmadaAniMe IchaJane DarkMiss HysteriaMiss Jay
Inmiddels weet de trouwe 'Hardcore' achterban van High Energy Events dat ook de Hedon in Zwolle d? perfecte plek is om keihard los te gaan. Er staat een geluidssysteem waar je u tegen zegt, er hangt een intieme sfeer en qua productie kan High Energy Events zich keer op keer bewijzen.

Dus geen smoesjes of slappe excuses, op 17 december ben jij er gewoon bij! En voor het geld hoef je het al helemaal niet te laten, voor slechts ?15,- (ex. Fee) heb jij je ticket al in de pocket. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar op definitionhardcore.?com.

Definition Hardcore
Zaterdag 17 december 2016
Poppodium Hedon, Zwolle
Tijden: 22:00 ? 04:00 uur
Leeftijd: 18+
Tickets: ?15,- (ex. Fee) bij Paylogic
definitionhardcore.?com
Share |