Lucien Foort presents Deeperfect tijdens Amsterdam Dance Event

Het Amsterdam Dance Event is uitgegroeid tot het belangrijkste dance evenement in de wereld. Promotors, artiesten, boekingskantoren, intimi en sympathisanten weten Amsterdam te vinden om zich te baden in elke vorm van elektronische (dance) muziek. Lucien Foort put dit jaar diep uit zijn eigen netwerk en strikte Deeperfect voor een uniek evenement op 21 oktober in Club VLLA.

Binnen- en buitenlandse artiesten verschaffen de spontane vibe die de dance scene al een tijdje kwijt lijkt te zijn. Waar de meeste evenementen commercialiteit voorop hebben staan, inclusief dure entreekaarten en weinig sfeer, vieren op deze avond het gevoel, de muziek en de laagdrempeligheid hoogtij. Een gratis evenement op ??n van de intiemste plekken in Amsterdam met een class A line-up is iets wat je vandaag de dag nog maar zelden tegenkomt. Terug naar de liefde voor de muziek en de saamhorigheid. VLLA heeft een beperkte capaciteit, een vet soundsystem en tijdens ADE een A line-up om van te smullen.

Lucien Foorts muziek heeft de weg gevonden naar dancegrootheden als Carl Cox, Roger Sanchez, Sasha en John Digweed. Hij heeft platen uitgebracht op internationale labels zoals Bedrock, Sony BMG, Universal Music, Armada Music en Toolroom. Lucien heeft over de hele wereld getourd en gedraaid op grote festival als Tomorrowland, Time Warp, Creamfields, Dance Valley, Mysteryland, I Love Techno, Roskilde, Extrema, en in grote clubs als Sankeys, Pacha en Amnesia. Bovendien heeft hij het podium gedeeld met onder anderen Carl Cox, Sven V?th, Richie Hawtin, John Digweed, Ricardo Villalobos en Monika Kruse.

Met Stefano Noferini als een van de stuwende krachten achter de Italiaanse tech house heeft Lucien een grote headliner voor dit event binnengehaald. Als labelbaas van Deeperfect heeft hij artiesten als Leon, Neverdogs, Natch&Dothan, Leonardo Gonnelli uitgenodigd om deze ervaring met hem te delen. Naast deze internationals programmeert Lucien ook kanjers van eigen bodem. Artiesten als Rebelle, Apothequ & Bold Moves en ?reS staan garant voor de nederteque sound als opwarmers voor onze Italiaanse artiesten. Zorg dat je er vroeg bij bent op 21 oktober want het begint al om 20.00 en Club VLLA is met een capaciteit van 300 man snel gevuld.
Share |