ST8MENT presents Titan_ The One Who Knocks, 08.10.16! Timetable & Final info!

Op zaterdag 8 oktober 2016 valt Titan a.k.a. 'The One Who Knocks' met een select DJ team de Effenaar in Eindhoven aan voor een alles of niets poging om het zuiden definitief te veroveren. Zijn kartel bestaande uit Thera, Jason Payne, Sub Zero Project, Nightfall en MC Dash staan klaar voor deze belangrijke strijd en vechten mee aan Titan's zijde om zijn rauwe hardstyle invloeden over te brengen naar Zuid-Nederland. Van 22:00 tot 04:00 uur staan de hardste en meest meedogenloze platen klaar en worden deze in de strijd gegooid om het succes van Titan en zijn duistere kartel te garanderen. Check hier snel de timetable & final info.

Titan: The One Who Knocks
Titan is de grote baas in de onderwereld en wordt door vriend en vijand gevreesd. Hij heeft voor deze ultieme battle alleen zijn meest brute kartelleden geselecteerd. Zijn team is er helemaal klaar voor en samen zullen zij deze aanval tot in de kleinste details succesvol uitvoeren. Verwacht een avond vol duisternis en crimineel harde muziek.

Nightfall alias 'Stroganov' zal deze bloederige strijd starten met zijn energieke hardstyle-sound met een raw accent. Aan hem de taak om het publiek voor te bereiden op de slijtageslag die er nog komen gaat deze avond. Na Nightfall nemen de toekomstige zwaargewichten in de hardstyle scene het stokje over. Effenaar prepare yourself for Sub Zero Project a.k.a Bangbros. Dit duo weet door hun harde, maar verfrissende raw hardstyle elk publiek te slopen. Na dit duo is het de beurt aan de grote baas van het Theracords label, Dj Thera (Happy), die je met een combinatie van melodie?n en rauwe kicks meeneemt naar 'The New Era' in de hardstyle-sc?ne. Aan de packleader zelf, The One Who Knocks (Titan) de eer om de zaal compleet tot op zijn grondvesten te doen schudden. Met zijn ijzeren vuist zal hij korte metten maken met alles en iedereen die hem in de weg staat. Met alleen maar de beste en hardste raw hardstyle platen zal hij zijn eigen draai geven aan de avond. Bereid je hierna voor om alle resterende energie eruit te stampen onder begeleiding van Jason Payne (The Butcher). Met een messcherpe act zal The Butcher de avond afsluiten. De hele avond zal dit beruchte kartel worden ondersteund door MC Dash (Slim Jim).

Timetable
22:00 - 23:30:  Nightfall23:30 - 00:30:  Sub Zero Project00:30 - 01:30:  Thera01:30 - 03:00:  Titan03:00 - 04:00:  Jason Payne MC: Dash
Tickets
De verwachting is dat de strijd om Eindhoven voor veel ophef zal zorgen. Wacht dus niet te lang met het bestellen van tickets voor ST8MENT presents Titan: The One Who Knocks op zaterdag 8 oktober 2016. Tickets kosten slechts 16 euro (ex. fee) en zijn verkrijgbaar via st8ment.?nl, de website van de Effenaar en bij de fysieke locatie zelf.

Vervoer
De Effenaar Eindhoven is gemakkelijk te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer. Volg per auto de borden 'Centrum' tot aan het Centraal Station in Eindhoven. Daar aangekomen ligt de Effenaar in het zicht en is er voldoende parkeergelegenheid. Wie navigatie gebruikt voert 'Dommelstraat 2' in als eindbestemming. Bezoekers met het openbaar vervoer gaan bij het Centraal Station in Eindhoven naar de uitgang 'Centrum', waarna de Effenaar duidelijk zichtbaar is. Ga naar 9292ov.nl voor meer informatie rondom de beste opties en mogelijkheden qua openbaar vervoer.

Camera's
Het is toegestaan bij st8ment een gewoon fototoestel of spiegelreflexcamera mee naar binnen te nemen. Foto's en filmpjes kunnen dus gewoon gedeeld worden via de bekende social media kanalen. Gebruik daarbij #st8ment en laat zo iedereen meegenieten!

Rookbeleid
De Effenaar Eindhoven is een horecagelegenheid en daar mag niet gerookt worden. Er is een speciaal ingerichte rookruimte aanwezig voor iedereen die even stoom wil afblazen.
Share |