Aanstaande zaterdag is het zover matinee gold in club Panama

Wie weleens naar Ibiza & Amnesia is geweest, zegt MATIN?E. De extravagante, gayminded dance 'experience' met haar roots in Barcelona, is al jaren een hit in de beroemde club op het partyeiland Ibiza. Op 1 oktober doet Matinee met het thema 'Gold' Club Panama in Amsterdam aan. Maak je op voor een uitzinnige avond vol glitter, glamour, special effects, non-stop live entertainment en lots of goodies! Neem je beste vrienden en vriendinnen mee en ga he-le-maal los!

Laat je meevoeren op de tribal ritmes, onderdompelen in confetti en overrompelen door een stortvloed aan goodies! Living eyecandy, CO2-effects, prachtige kostuums, gogodansers, acrobaten en zangers; al je zintuigen worden geprikkeld. Never a dull moment tijdens deze extravagante Amsterdamse Ibiza-beleving!

'Gayminded' maar niet louter gay. Organisator Matinee Group streeft naar diversiteit van de bovenste plank. Matinee feesten staan bekend om hun scala in geaardheid, afkomst en leeftijd; travo, trans, hetero, gay, jong, oud, geel, groen, zwart of wit - het maakt allemaal niet uit. Centraal in Panama staan de kenmerkende opzwepende sounds van onder anderen de Spaanse Matinee resident-dj's Lydia Sanz en Flavio Zarza. Samen met de Vlaamse dj Elof De Neve en de Nederlandse Jos? en TFX staan ze tevens garant voor de beste tunes tijdens de vele wervelende shows.

De tickets gaan hard, dus wacht niet te lang. En je weet het: spijt heb je van de dingen die je niet hebt gedaan. En dit wil je niet missen!
Share |