Toffler indoor festival

De line-up voor het Toffler Indoor Festival ? 5 Yr Anniversary Toffler is bekend! Het vieren van het 5-jarig bestaan van de Rotterdamse club Toffler zal plaatsvinden in de Rotterdamse Onderzeebootloods waarbij artiesten als Adam Beyer, Joris Voorn, Luke Slater en Gary Beck de line-up aanvoeren.

Het industri?le karakter van de Onderzeebootloods en de ligging aan de Maas lenen zich uitstekend voor de eerste editie Toffler Indoor Festival. Op zaterdag 19 november zullen twee grote hallen van deze loods omgetoverd worden tot een house en techno paradijs voor bezoekers die Toffler afgelopen vijf jaar trouw zijn geweest.

De line-up bestaat verschillende internationale artiesten, maar ook vertrouwde Rotterdamse artiesten en die geen onbekende zijn voor Toffler zijn erbij:

Adam Beyer Benny RodriguesGary Beck HaekenJoey DanielJoris VoornLuke Slater Michel de HeyROD MalmokSecret CinemaLive: Egbert
De Early Bird en Regular tickets zijn inmiddels uitverkocht en er zijn nu 'Late Tickets' verkrijgbaar voor ?34,50 via Ticketscript. Verder zullen er gedurende de hele avond en nacht vanaf Rotterdam Centraal station en Rotterdam Zuidplein pendelbussen heen en weer rijden. Ook is er ruimschootse mogelijkheid om te parkeren op de parkeerplaats aan de Scheepsbouwweg. Retour tickets voor de pendelbussen en parkeerkaarten zijn verkrijgbaar via tofflerfestival.?nl.

'Great Growling Engine Of Change ? Technology' (Alvin Toffler)

Info
Datum zaterdag 19 november 2016
Tijd | 22:00-08:00 uur
Locatie | Onderzeebootloods, RDM-straat 1 Rotterdam
Parkeren | Scheepsbouwweg, Rotterdam

Tickets
Get your tickets here: Ticketscript
Late Tickets | ?34,50 (available)
Tickets Pendelbussen & parkeren | tofflerfestival.?nl
Share |