Er komt iets speciaals voor jullie binnenkort....

De organisatie van Crazyland, Pleasure Island, B.I.T.C.H, Timelock Freestyle, Booming Sexy New Year, Flight 69 en Royal Splash heeft er weer een heel bijzonder nieuw feest bij dit jaar en jullie kunnen het allemaal meemaken! 15 oktober gaat het gebeuren dus zet dit feest maar vast in je agenda!

Bijzonder is dat we het samen doen met SDC en Exceptionnel en dat de hosten Little Sins en KOTB ook erg hun best doen om er een mooi feest van te maken.

Bijzonder is dat het een gloednieuwe locatie is waar het feest gehouden wordt ( Central Studio's in Utrecht ) prachtige locatie!

Bijzonder is ook dat het feest nu al meer dan 60 % van de kaarten verkocht heeft en dat alle zalen in die locatie open gaan.

Bijzonder is dat er ook een leuke mini markt is met kraampjes en andere
leuke dingen.

Bijzonder is ook er nu op de SDC site al ongeveer 500 stellen aangemeld
staan en dat een nieuw record is!

Het meest bijzonder vinden wij dat de stellen die komen uit heel de wereld komen. Amerika, Australi?, Engeland, Duitsland, Spanje, Japan, Brazili?, Columbia, Mexico, Noorwegen, Frankrijk, Italie etc etc

Wil jij bij dit bijzondere feest aanwezig zijn dan heb je de kans om
kaarten te kopen op de volgende site : sdcworldparty.?com Het is sowieso een lust om op de mooie site te gaan kijken. Zorg dat 15 oktober met een dikke streep omcirkelt op je agenda staat want ook dit feest is vol met wat jullie gewend zijn:

Champagne bij binnenkomstMooiste host modellen met heerlijke snoepjes en ijsjes voor iedereenBrute Laser showChill area'sSpeciale effecten als Co2 en ConfettiHet beste EntertainmentGoed verzorgde VIPPrachtige decorsAcrobaten actsEn jullie: het prachtige publiek!
sdcworldparty.?com
Share |