Groove & Project Sugar present We Are Not Alone

Ellen Allien, Project Sugar & GROOVE-Magazin, Duitsland's meest prominente tijdschrift betreft elektronische muziek sinds 1989, presenteren met trots een ADE special van Ellen Allien's "We Are Not Alone" series. Voor deze speciale editie heeft de veelgeprezen DJ, producer en grondlegger van het Berlijnse label Bpitch Control een leger aan vrouwelijk DJ geweld uitgenodigd, namelijk niemand minder dan Cassy, Magda en Johanna Schneider! Op donderdag 20 oktober heb je de kans om dit unieke evenement mee te maken in Sugarfactory met een legendarische line-up in een intieme setting.

De 2e zaal wordt ge-host door Project Sugar met residents Cesan Bucek, Thara Bergen en Stefan Kuipers. Bekend van hun inmiddels beruchte donderdag nachten, met uitdagende boekingen in een unieke setting. Project Sugar begon als klein project vanuit een groep creatievelingen werkzaam in Sugarfactory. Na ruim 2,5 jaar is het concept uitgegroeid tot een maandelijkse clubavond met een unieke visuele opstelling.

De Donderdag kent deze organisatie als geen ander, en deze samenwerking met Bpitch wordt gegarandeerd een avond om niet te vergeten voor elke House en Techno liefhebber in Amsterdam.


Groove & Project Sugar present:
We Are Not Alone AMS 16
Donderdag 20 oktober
Sugarfactory
Lijnbaansgracht 238 Amsterdam
Openingstijden: 00:00 tot 06:00
Entree: Early bird ?12,50 / VVK ?15 / Deur ?17,50

Line up:
GROOVE-MagazinCassy Ellen Allien Johanna Schneider Magda Stefan KuipersThara BergenProject SugarCesan BucekStefan KuipersThara Bergen
Share |