Genomineerden Entree Hospitality & Style Awards 2016 bekend

Maandag 19 september zijn tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam de genomineerden bekendgemaakt van d? horecaprijzen van het jaar: de Entree Hospitality & Style Awards 2016. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest bijzondere, kwalitatieve en mooie restaurants, hotels, cocktail- en koffiebars en nachtclubs die afgelopen jaar opende of restylede. Op maandagavond 28 november 2016 vindt de uitreiking plaats tijdens een gala-event in Studio21 in Hilversum.

Bekroning voor horecabedrijven
De uitreiking van de Entree Hospitality & Style Awards wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd. Inmiddels hebben de prijzen voor de horeca een felbegeerde reputatie. Het is een bekroning voor horecabedrijven om door een vakjury, bestaande uit tien vooraanstaande hospitality professionals, geselecteerd te worden als een van de meest onderscheidende horecabedrijven van afgelopen jaar. De genomineerden vormen samen bovendien d? hotspotlijst met horecatrends van dit moment.

Nederlandse horeca floreert
De jubileumeditie van het jaarlijkse hoogtepunt voor de hospitality-industrie komt op een goed moment. De Nederlandse horeca floreert, blijkt uit recente cijfers van het CBS, en de ontwikkelingen in de branche volgen elkaar snel op. Goede redenen om naast de uitreiking van negen awards voor horecabedrijven, twee nieuwe categorie?n toe te voegen aan de verkiezing.

In de categorie 'Best Club Venue' worden de vijf beste nieuwe hotspots uit het nachtleven beoordeeld. De jury kijkt naar nieuwe clublocaties. De winnende venue heeft een onderscheidend concept met een bijpassend interieur en past in een tijd waarin het uitgaanspatroon in Nederland volop verandert. De genomineerde zijn:
1. Curtain Club - Amsterdam
2. De School - Amsterdam
3. Supperclub ? Amsterdam
4. Complex ? Maastricht
5. Trash ? Rotterdam

De jury
Tien hospitality professionals, met ieder een eigen expertise, vormen samen de vakjury en bepalen aan de hand van uitgebreide jurybezoeken welke horecazaken de awards in ontvangst mogen nemen.
Share |