Na drie succesvolle zomeredities krijgt Blijdorp Festival in 2016 voor het eerst een winters vervolg in de Van Nelle Fabriek

Op zaterdag 3 december zal het industri?le rijksmonument aan de Delfshavense Schie omgetoverd worden tot winter paradijs vol kunst, cultuur en vernieuwende muziek. Denk aan een iglo village, ijssculpturen, verschillende kunstenaars, een sinterklaas viering, J?germeister, vuurkorven en de beste nationale- en internationale dj's. Hiermee zal het UNESCO werelderfgoed een absolute Blijdorp make-over krijgen. Een winterdepressie lijkt dit jaar onmogelijk met het uitzicht op dit warme en nieuwe evenement.

Na de zomer van 2016 die laat op gang kwam, kan niemand er meer om heen, de winter komt er aan. Van half bloot naar een dikke winterjas, van volle terrassen naar drie mensen met een dekentje en van vier zonnige festivals per maand naar helemaal geen een. Dit laatste zal deze winter veranderen als het ligt aan de organisatie van het succesvolle Blijdorp Festival. Met een nieuw concept, een geweldige locatie en alle opgedane ervaring uit de voorgaande zomeredities organiseert Contra Music zijn eerste Blijdorp Winter Festival in en naast de Van Nelle Fabriek.

De kaartverkoop start op maandag 26 september om 13:00 via blijdorpfestival.?nl en de facebook page. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf ?24, -.
Share |