Op kerstavond brengt b2s traditioneel een ode aan haar roots met back2school

Na het succes van de jubileum editie in 2015 staat Kerstavond traditioneel weer volledig in het teken van de beste classics, early rave & millennium hardcore met back2school. Terug naar de roots, herinneringen ophalen uit die goede, oude tijd uiteraard met de artiesten van toen. Op zaterdag 24 december 2016 biedt de Maassilo in Rotterdam locatie voor het langstlopende concept van b2s.

Alvast de sfeer proeven? Check de trailer:


Tijdens deze editie wordt er een ode gebracht aan the legends van toen. Veel artiesten hebben aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van de hardere stijlen zoals ze nu zijn. Samen met deze gevestigde namen gaan we op een trip down memory lane met alleen maar oude knallers. Welke legends er deze editie zullen zijn lees je hier:

Bountyhunter Buzz FuzzDarkraverDioneFrancoisFrantic FreakGhost JDALarsNeophyteOphidianPanicPaul ElstakPavoPromoReinerRobRuffneckStantonThe ViperTommyknocker VinylJunkWaxweazleMC: AleeMC: JoeMC: RuffianMC: TMC
Start voorverkoop zaterdag 1 oktober 12.00 uur
'Let's go back to the oldschool' op deze avond waar gezelligheid vaste prik is. Voorverkoop start zaterdag 1 oktober om 12.00 uur via de b2s ticketshop. Alle info over back2school lees je op de back2school website.
Share |