Toffler presents Nicole Moudaber

In 2009, Carl Cox omschreef haar als ''de meest onderschatte DJ'' in DJ Magazine, sindsdien heeft haar carri?re een vogelvlucht genomen. We zijn dan ook enorm blij om Nicole Moudaber op vrijdag 30 september te mogen ontvangen in Toffler voor een speciale 'extended set'!

Nicole Moudaber staat bekend als, labeleigenares, promotor van evenementen, radiopresentator, en ??n van de meest hartstochtelijk gevolgd DJ/producers in de wereld. De van oorsprong Libanese ster verovert over heel de wereld fans die niet alleen van haar diepe dynamische muziek houden, maar ook van haar manier van zijn. Wie aan Nicole denkt, denkt aan haar ongetemde zwarte haren die inmiddels haar handelsmerk zijn geworden. Van kleine intieme clubs als Space en Output tot aan grote festivals als Coachella, het maakt Nicole allemaal niet uit. Ze werd gekenmerkt door de New York Times en CNN als 'een must see'. Haar wekelijkse radioshow 'In The MOOD' trekt wereldwijd meer dan 15 miljoen luisteraars. In 2013 werd 'MOOD Records' opgericht, een label voor haar eigen muziek en voor de muziek van andere DJ's die binnen haar stijl passen. Nicole haalde in 2015 een nummer 1 op Beatport notering met haar remix van de Alcatraz house classic 'Give Me Luv' en in de tussentijd bracht ze nog veel meer ijzersterke releases uit.

Carl Cox, een goede vriend en mentor, noemde haar 'de meest onderschatte DJ' in 2009. Ook bracht Carl tracks uit op MOOD Records en heeft hij recentelijk samen met Nicoleee set gedraaid in Space (Ibiza).

Tijdens Toffler presents Nicole Moudaber (MOOD Records, UK) zal Nicole Moudaber een extra lange set gaan draaien waarbij ze support krijgt van Remon Lacroix !
Share |