Het was weer een mega geslaagd festivalseizoen

Het was weer een mega geslaagd festivalseizoen. Zijn jullie ook lekker los gegaan op de dansvloer? Zoals jullie misschien al op Facebook hebben kunnen lezen, keer ik na vier jaar weer terug in de Paradiso voor de derde keer in mijn dj-carri?re.

Op zaterdag 26 november kun je een retrofuture-avantgardistische nachtshow verwachten die de magische beginjaren van Paradiso in de 60's als 'kosmisch ontspanningscentrum' laat herleven. Ik zal zelf vier uur lang plaatsnemen achter de draaitafels. De stijl van deze avond is melodieus, opzwepend en energiek. Het staat voor vrijheid en creativiteit!

Tevens zullen speciaal voor deze avond Formel (warm-up hoofdzaal), Marco Holstege, Mohn NL en Steve Banning, de grootste talenten van mijn eigen WEITER-platenlabel, opgetrommeld worden om het muzikale visitekaartje van het label in de basement van Paradiso af te geven. De hele tent wordt op z'n kop gezet, feest alsof je leven ervan afhangt! Het is een diepzeeduik in de nacht, een Paradiso die met al haar pracht en praal in vuur en vlam wordt gezet.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten kosten 15 euro ex. fee en zijn verkrijgbaar via tickets
Share |