Noisia met 'Outer Edges' op TROMP festival in Eindhoven

Na de release van het nieuwe album Outer Edges komt Noisia dit najaar met de spectaculaire gelijknamige audiovisuele show in het internationale clubcircuit. Op donderdag 24 november staat het collectief, ??n van de grootste drum 'n bass acts wereldwijd, in de grote zaal van de Effenaar in het kader van het TROMP slagwerkfestival. Noisia-fans kunnen hun hart ophalen, want Slagwerk Den Haag en dansgezelschap Club Guy & Roni warmen het publiek op met een impro-set van Mechanical Ecstasy, waar o.a. Noisia-lid Thijs de Vlieger de muziek voor schreef. Tickets zijn vanaf vrijdag 16 september verkrijgbaar via effenaar.?nl en tromppercussion.?com.

Outer Edges is het langverwachte album van Noisia nadat de ze de afgelopen jaren wereldwijd faam maakten via toonaangevende labels, lof oogsten van grote namen als Prodigy en met Noisia Invites clubshows en een keur aan internationale gasten de wereld rond toerden. Naast dat drukke schema maakte Thijs de Vlieger een uitstapje als mede-componist naar het project Mechanical Ecstasy, een ode aan de rave party van de jaren '80, live gespeeld door Slagwerk Den Haag en Club Guy & Roni. In deze bijzondere performance nemen wisselend dansers, slagwerkers en publiek de leiding. Is het een feest of een voorstelling? Het internationale TROMP slagwerkfestival geeft met deze show een bijzonder inkijkje in de laatste ontwikkelingen in digitale ?n akoestische beats.

Tromp Percussion Eindhoven
Eens per twee jaar komen de grootste slagwerktalenten uit de hele wereld naar Muziekgebouw Eindhoven voor de TROMP International Percussion Competition. Dit is het enige tweejaarlijkse concours voor soloslagwerk ter wereld. TROMP festival presenteert gelijktijdig slagwerk in al zijn facetten: van klassiek tot pop, met toptalent naast de grootste namen in bijzondere bezettingen en locaties. tromppercussion.?com
Share |