Dancelabel verwelkomt Hasse de Moor, Trobi en Tavi Castro Spinnin' Records tekent drie nieuwe artiesten

Spinnin' Records heeft onlangs drie nieuwe artiesten getekend. Sinds vorige week is de jonge dj/producer Hasse de Moor onderdeel van de Spinnin' familie met een exclusive platendeal, eerder deze week gevolgd door het 16-jarige talent Trobi. En gisteren heeft de in Amsterdam levende Canadese artiest Tavi Castro eveneens een exclusieve deal met Spinnin' Records getekend.

Altijd op zoek naar nieuw talent in de hedendaagse dance, heeft Spinnin' Records met trots een drietal opkomende namen aan haar stal toegevoegd. Vorige week tekende Hasse de Moor al een exclusieve platendeal, de 18-jarige Nederlandse dj die onlangs doorbrak met een serie energieke housetracks, uitgebracht op labels als Spinnin' Records (waar hij een remix afleverde van 2016's grote hit 'SEX' van Cheat Codes & Kris Kross Amsterdam), Dim Mak en Mad Decent. Met deze exclusieve deal verwacht Spinnin' snel nieuwe muziek van hem uit te brengen.
spinninrecords.?com

Een tweede rijzende ster die bij Spinnin' tekende is Trobi, nu al een fenomeen in de dance underground, momenteel doorbrekend naar een groter publiek. Hij is slechts 16 jaar, deze Nederlandse artiest, geboren als Bryan du Chatenier, die al veel aandacht heeft getrokken met zijn producties. Trobi heeft bovendien een sterke coach in de vorm van bekend producer Boaz van de Beatz, en wordt gemanaged door de gerenommeerde Nederlandse artiest Peter Gelderblom en zijn Temazo Music Group. Binnenkort presenteert Trobi een aantal spannende nieuwe platen.
spinninrecords.?com

En gisteren toegevoegd aan de Spinnin' stal: Tavi Castro, een grote bekendheid in de fitnesswereld met zijn eigen bedrijf en kledinglijn Engineered Life, die onlangs een succesvol vervolg heeft gegeven aan zijn dj-carri?re. Dit leidde vorige maand al tot de populaire release 'Survive' (al snel reikend tot #28 in Spotify's Global Viral Top 50), met deze exclusieve platendeal belooft hij op korte termijn met meer muziek op Spinnin' Records te komen. spinninrecords.?com

Spinnin' Records
Dance muziek heeft zich door de jaren heen ge?volueerd van een niche fenomeen tot 's werelds meest dominante genre - Spinnin' Records heeft eenzelfde pad gevolgd. Als leverancier van talloze clubhits, en thuishaven van meerdere sublabels (waaronder labels als Spinnin' Deep, Ti?sto's Musical Freedom, Oliver Heldens' Heldeep Records, Sander van Doorn's DOORN Records en Don Diablo's HEXAGON), heeft Spinnin' Records vele dj-carri?res op weg geholpen, waaronder die van wereldberoemde artiesten als Bingo Players, Nicky Romero, Afrojack, Sander van Doorn, Martin Garrix, Firebeatz, Oliver Heldens, Michael Calfan, Kris Kross Amsterdam en Sam Feldt.
Share |