Dance4Bridges pakt uit op ADE 2016 voor Zuid-Afrikaans muzikaal talent

Tijdens de 21e editie van het Amsterdam Dance Event organiseert Dance4bridges op vrijdag 21 oktober een benefiet dancefeest voor Bridges for Music. Het Atrium DanceHall van AmsterdamConnected is het middelpunt van dit bijzondere event. Tussen 22.00 uur en 04.00 uur brengen onder meer FrenkyZ, SPRSTRDJS en DJ Hendra hun dj-set ten gehore. De opbrengsten van het feest komen ten goede aan de non-profit organisatie Bridges for Music. Iedereen is welkom bij dit spectaculaire dance feest in het Atrium dancehall van AmsterdamConnected aan de Paasheuvelweg 25. Kaarten ? ? 20,- zijn verkrijgbaar via Facebook

Bridges for Music zet zich in voor het Zuid-Afrikaanse muzikaal talent. Ze verzorgen onder meer dj-workshops en bouwen muziekscholen. "Elektronische muziek is een universele taal die de kloof tussen rijk en arm kan helpen dichten," vertelt Valentino Bariosetta van Bridges for Music. "Onze stichting helpt kansarme Zuid-Afrikaanse muzikale talenten tussen de 16 en 30 jaar om hen een kans te bieden op een betere toekomst met muziek ? in veel gevallen ook hun passie. Het is fantastisch dat we nu voor de derde keer een extra financi?le stimulans krijgen via het Amsterdam Dance Event ?n Dance4Bridges. Als we konden zouden wij er allemaal heengaan om te genieten van een spetterend event!"

Het feest compleet
Stylisten, visagisten en kappers zorgen ervoor dat de finishing touch wordt aangebracht voordat de gasten de dansvloer op gaan. Met een champagnebar wordt het feest compleet.

Passie voor muziek
"Draaien is mijn passie, feesten organiseren mijn werk, en ik doe graag iets voor het goede doel," zegt initiatiefnemer Frank Zijdel. "Hieruit is Dance4Bridges ontstaan. Zo kan ik mijn passie en mijn werk inzetten voor muzikaal talenten in achterstandswijken in Zuid-Afrika. Ik kijk ontzettend uit naar deze avond waarop ik mijn passie in kan zetten voor een prachtig doel."
Share |