Laatste Early Moon tickets gaan hard line up bekendmaking White Moon

Nu de festival zomer bijna voorbij is zijn alle ogen gericht op White Moon dat steeds dichterbij komt! Het meest speciale feest dat maar 2x per jaar gegeven wordt is weer back to the roots van gezelligheid, knusse lounge hoekjes en boordevol leuke bijzonderheden in vier area's met verschillende stijlen.

Tickets gaan razendsnel! De laatste Early Moon tickets zijn nu nog met een mooie korting verkrijgbaar
Door de grondige verbouwing in The Box vorig jaar kan Full Moon nu optimaal gebruik maken van deze toplocatie. De zaal is mooier en groter geworden met een veel betere indeling voor het podium, er is nu een volwaardige echte tweede area en daarnaast zelfs ruimte voor nog twee area's! Full Moon zal hier voor jullie een geweldige indoor festival feeling cre?ren met voor ieder wat wils.

Tickets available at: Ticketscript

White Moon presents:
Main Area DJ's:
Marco V
Gregor Salto
Spider
Chris Scott
Ruben Vitalis
Mem
Mario Rivano
Emiel Roche

Trance Area: Hosted by Have Faith in Trance (100% trance)
Photographer (Oekr.)
Adam Ellis
Matt Bukovski
Cold Rush (Est)
Faith Mark

Classics Area: Hosted by We Love Classixx (classics, Acid, Oldschool)
Pavo
Fausto
Dano
Spider Willem

Groove Area: Hosted by OUTLAND (House & Groove)
Nova Casa (Midi Amsterdam & VET)
KC Witte (Havana)
Edgar Vleeming (Outland Records)
Niels Mariee

Dresscode=White
Everbody in pure White (behalve schoenen) is zoals altijd de dresscode die een speciale sfeer meegeeft aan het feest. Natuurlijk zijn er lockers aanwezig om je om te kleden. Bij de ingang is beperkt witte kleding verkrijgbaar tegen normale prijzen.

White Moon gaat spectaculair worden! Een groots spektakel van led-, licht- & lasershows, grootse decors en geweldige acts zowel mobiel, op de grond als in de lucht! Your biggest Sensation of the Year!

3 verschillende VIP tickets verkrijgbaar op White Moon! Check hieronder:
VIP-deck ticket: speciaal verheven VIP podium met supermooi uitzicht op de megastage, meer ruimte om te dansen, lekkere lounge zitjes, gratis toiletten, aparte VIP-ingang, candygirls met snoep, fruit en ijsjes. LET OP: laatste Early VIP-deck tickets nu: ? 45,- (bijna op).

Super VIP: eigen Super VIP toiletten, free candy/fruit/mints/ice, lounge/chill area met balkon view over de hele main area, VIP hostesses, private bar, free massage, aparte VIP-ingang, access all area's (VIP-deck & Super VIP balcony) Ook hier de ALLERLAATSTE Early Super VIP tickets nu voor ? 65,-

Gold VIP-tafel: De allermooiste speciale Full Moon ervaring heb je samen met jouw vrienden en vriendinnen met een eigen tafel op het feest met het mooiste uitzicht, een fles sterke drank met bijbehorende frisdrank en een fles champagne. Bij een Gold VIP-tafel hoort naast het drank assortiment ook een complete VIP-behandeling met hapjes, candy, fruit, mints en ice, sexy VIP-hostesses, locker en natuurlijk wordt je aan je tafel bediend. Toegang tot het Super VIP-Lounge balkon & VIP-deck. Reserveren via: info@nachtboetiek.

Let op: er zijn nu nog enkele mooi gelegen tafels over!
Share |