Feestjes met een Dresscode in oktober

Maandelijks gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste feestjes met een bijzondere dresscode. Ook in oktober feest Nederland er weer op los. Het belooft weer een bonte maand te worden.

Zaterdag 1 oktober - Het Foute Oktoberfest
Wat is het eerste feest waar je in de maand oktober aan denkt? Juist, Oktoberfest! De Dj's van Q-music halen op zaterdag 1 oktober alles uit de kast om in Nijmegen de oktobermaand knallend in te wijden met het Foute Oktoberfest. Trek voor dit feestje je mooiste lederhosen, dirndl's en andere oktoberfestkleding aan, bij dit feest is niets te gek! Zorg trouwens voor voldoende profiel onder je schoenen, er wordt wel eens wat bier gemorst, dus je zal niet de eerste zijn die wegglijdt op een met bier doordrenkte vloer.

Zaterdag 8 oktober - Under The Sun Reunion
Trek je slippers, shorts, en cocktailjurkjes maar weer uit de kast. Zaterdag 8 oktober gaan we bij Strand binnen in Breda weer een ouderwets zomerfeestje bouwen met Under The Sun Reunion. De heerlijke Dj line-up, het warme zand, en de zomerse sfeer zorgen voor een spetterend einde van de zomer. Trek daarom je meest zomerse outfit aan en geniet nog even van de zomervibes met een festival-chic dresscode. Neem een lekker dik vest mee tegen kou en eventuele regen. Oktober en zon gaan helaas niet altijd goed samen.

Zaterdag 22 oktober - Red Cup Party - Halloween
Wie heeft er nou geen zin in een Amerikaans Red Cup feestje, zoals we die kennen uit Amerikaanse films?! Omdat Halloween nadert, tovert organisator Red Cup Party - Halloween Patronaat in Haarlem om tot een House of Horror. Hier kun je niet achter blijven, dus trek je meest 'creepy' outfit aan. Bezoekers die niet gekleed gaan als zombie, monster of freak mogen wat ons betreft niet eens naar binnen.

Zaterdag 22 oktober - Leiden Ordinair
Op 22 Zaterdag 22 oktober gaat de vijfde editie van Leiden Ordinair van start in de Gebroeders Nobel. Bij dit jubileum geldt de Waku Waku (de tv-show uit de 90's) dresscode. Verras iedereen met je meest foute 90's outfit en maak kans op een prijs. Wij verwachten veel panter-, zebra-, en andere dieren printjes te zien. Hoe fout durf jij te gaan?

Vrijdag 28 oktober - Rave of Thrones
Game of Thrones liefhebbers opgelet! Dj Christian Nairn, bekend van zijn personage 'Hodor' in de serie Game of Thrones, komt naar Nederland. Met zijn progressieve house zet hij Annabel in Rotterdam op stelten. Rave of Thrones is eigenlijk een feestje met twee thema's. Game of Thrones is daar een van. Omdat Halloween nadert is de Halloween dresscode ook van toepassing. Trek daarom je gekste Halloween of Thrones outfit aan, en rave er op los!
Share |