Flow presents Franky Rizardo 'All Night Long' in Toffler

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu gaat het er toch echt van komen. Op vrijdag 16 september draait Franky Rizardo een 'all-nighter' 7 uur set. Dit doet hij onder de kapstok van zijn eigen party concept Flow. Plaats van bestemming is underground club Toffler in Rotterdam.

Vanaf het moment dat de deuren open gaan tot het moment dat de deuren sluiten zal Franky achter de decks plaatsnemen en laten zien waarom hij door velen wordt gezien als een van de top houseartiesten die Nederland voortbrengt. Zijn carri?re zit momenteel in een ware vogelvlucht. Zo had hij afgelopen zomer een wekelijkse residency in Sankeys Ibiza, groeide hij uit tot een pole position bij het Engelse Defected en rockte hij o.a. Tomorrowland, Mysteryland, Free Your Mind en Pacha Festival. Ook op productioneel vlak knalt Franky Rizardo er stevig op los. Zijn laatste EP 'Get some Love' op Saved Records bestormt momenteel alle charts en zijn nieuwe plaat op LTF Records staat klaar om released te worden.

Flow
Ook zijn concept Flow heeft de wind in de zeilen. De clubavonden staan garant voor volle clubs, uitzinnige mensen en warme grooves. De wekelijkse radioshow op SLAM! is uitgegroeid tot een van de best beluisterde house/techno radioprogramma's in de Nederlandse ether. Het succes van de inmiddels 150e uitzending is reden voor een feestje. Ben jij toe aan een avond vol rollende beats en moody moments? Haal dan nu je ticket! De verwachting is dat Toffler volledig vol zal gaan dus wacht niet te lang!

Tickets kosten ? 10 en zijn verkrijgbaar via Ticketscript.?com.
Share |