ST8MENT presents Titan_ The One Who Knocks

Na een korte zomerstop knalt ST8MENT zaterdag 8 oktober 2016 weer de Effenaar in met een keiharde 'The One Who Knocks' editie. Titan is samen met een select DJ team flink bezig om terrein te veroveren in de hardstyle scene. Met verschillende TOWK hostings achter de rug, wordt het beruchte kartel van Titan weer in stelling gebracht voor een complete overname in het zuiden van het land. In oktober is Eindhoven aan de beurt en vechten van 22:00 tot 04:00 uur Thera, Jason Payne, Sub Zero Project, Nightfall en MC Dash mee aan de zijde van Titan.

Titan ? The One Who Knocks
Titan is hungry for more! Met een succesvolle 'The One Who Knocks' editie op het Almere strand heeft Titan het Noorden van het land veroverd en is zijn vizier nu op het zuiden gericht. Zaterdag 8 oktober staat er een brute aanval gepland in De Effenaar waarin Titan en zijn crew voor eens en altijd zullen afrekenen met Eindhoven. Zijn crew bestaat uit zowel gevestigde namen uit de scene als opkomende talenten die elk onder een duister alias het podium betreden. Onwijs harde tracks en een line-up van formaat zijn de ingredi?nten van de avond en zorgen ervoor dat de meeste rauwe hardstyle de Effenaar in gepompt wordt.

Line up
Titan staat zaterdag 8 oktober als The One Who Knocks (TOWK) aan het roer van de eerste ST8MENT editie na de zomerstop. TOWK weet van gas geven en neemt met zijn energieke set De Effenaar in Eindhoven volledig over. Als pack leader heeft TOWK natuurlijk zijn lijntjes in de scene uitliggen en heeft hij een aantal echte bazen weten te strikken om samen met hem een flink hardstyle statement te maken. Thera, a.k.a. Happy, is inmiddels niet meer weg te denken uit de hardstyle. Naast zijn populaire Theracords label, is Thera zelf ook nog steeds zeer actief achter de draaitafels op het hoogste niveau. Bezoekers die ongekend hard willen gaan mogen op de slachtbank komen van de 'Butcher' Jason Payne. Zijn messcherpe sound gaat door merg en been en laat de Effenaar trillen op haar grondveste. Vanuit de duisternis slaan de mannen van Sub Zero Project a.k.a Bangbros genadeloos hard toe en staan ze op scherp voor de koelbloedige battle die ze tijdens ST8MENT te wachten staat. Nightfall a.k.a Stroganov voegt zich als laatste strijdkracht toe aan de line-up en krijgt met zijn energieke Hardstyle sound, gekenmerkt door het rauwe accent, de Effenaar definitief op de knie?n. Vocaal worden de soldiers tijdens hun strijd ondersteund door MC Dash a.k.a Slim Jim.

Tickets
De verwachting is dat de strijd om Eindhoven voor veel ophef zal zorgen. Wacht dus niet te lang met het bestellen van tickets voor ST8MENT presents Titan: The One Who Knocks op zaterdag 8 oktober 2016. Tickets kosten slechts 16 euro (ex. fee) en zijn vanaf nu verkrijgbaar via Ticketscript en bij de fysieke locatie zelf.

Volg ST8MENT
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom deze speciale editie van ST8MENT via het offici?le kanaal op Facebook. Wie niet in het bezit is van een Facebook account, maar toch op de hoogte wil blijven van ST8MENT op zaterdag 8 oktober 2016, kan terecht op de offici?le website.
Share |