Adana Twins en Wankelmut op Aus Berlin Festival

Eerste namen line-up bekend
Aus Berlin brengt de eerste vijf namen naar buiten voor het festival op 26 november 2016. Adana Twins, M.A.N.D.Y., Wankelmut, Egbert (live) ?n Yetti Meissner zijn de eerste, Berlijnse grootheden die draaien in Tilburg. Speciaal voor deze vierde festivaleditie wordt de Koepelhal van de Tilburgse Spoorzone omgetoverd tot Spreepark, het verlaten attractiepark in Berlijn.

Muziekprogrammering
Op deze vierde editie van Aus Berlin Festival draait headliner Adana Twins. Dit Tech-House DJ-duo reist op dit moment de hele wereld over. Dankzij hun hit Strange (meer dan 12 miljoen streams) zagen we deze mannen als headliner op onder andere DGTL, Melt, Valhalla en Loveland.

Daarnaast verwelkomt het festival Wankelmut; een Berlijnse DJ met misschien wel de grootste hit ooit: One Day / Reckoning Song (150+ miljoen views op Youtube). Hij is bekend van verschillende wereldwijde house-hits, maar zal opAus Berlin Festivaleen meeslepende Techno-set verzorgen.

Egbert (live) is de eerste Nederlandse artiest die het festival aankondigt en mag zich daarmee meten aan de Berlijnse toppers. Egbert is een jonge man van 26 jaar die op dit moment, naast zijn succes in Nederland, vaak is te vinden op de affiches van verschillende Berlijnse clubs. Daarmee mag hij op Aus Berlin Festival niet in ontbreken. Op het programma staan verder M.A.N.D.Y. en Yetti Meissner. In de komende weken kondigt Aus Berlin Festival meer artiesten aan en wordt ook kunstprogrammering bekend.

Spreepark
Spreepark is een verlaten attractiepark. Een plek voor avonturiers. Een spookstad waar het reuzenrad eenzaam bovenuit steekt en waar de wagentjes van de achtbaan nog steeds staan te wachten op een plek in de remise. Aus Berlin Festival organisator Joep van Gorp sprong eerder dit jaar zelf over het hek van deze illegale plek met strenge beveiliging. TijdensAus Berlin Festival wil hij de bezoekers laten zien wat deze verboden plek zo interessant maakt.

Tickets
Tickets voor Aus Berlin Festival zijn te koop via Ticketscript. De prijs van een ticket is ? 27,50 (excl. fee). De Early Bird Tickets zijn inmiddels uitverkocht.

Aus Berlin brengt de beste bekende en onbekende kunsten uit Berlijn naar Nederland. Het festival presenteert de beste Berlijnse Techno/Tech-House DJ's en presenteerde vorig jaar Peristal Singum, het kunstzinnige doolhof. Ook vind je Duitse dranken en typisch Berlijns eten op het festival. De vierde editie van Aus Berlin Festival vindt plaats op 26 november 2016 in de Koepelhal van de Tilburgse Spoorzone.
Share |